Pagina startCataloage > Cataloage pentru constructori şi renovatori

Cataloage pentru constructori şi renovatori

<< Înapoi la prezentare generală


Uşi de garaj și sisteme de acţionare

BiSecur SmartHome

Pentru operarea sistemelor de acţionare a uşilor de intrare în locuinţă şi alte aparate: smart, oricând şi oriunde.

Uşi secţionale pentru garaje

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului.

Uşi de garaj RollMatic

Uşile rulou RollMatic se deschid vertical şi nu necesită aproape deloc spaţiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului.

Uși basculante Berry

Uşa basculantă Berry prima dată se înclină spre exterior apoi se culcă sub tavanul garajului. Cele peste 20 de modele de uşă din oţel şi lemn oferă multă libertate de configurare.

Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj şi porţi de intrare în curte

Tehnică de antrenare inovativă pentru garaje şi porţi de intrare în curte, care vă face viaţa mai confortabilă şi vă oferă un plus de siguranţă. Zi de zi, indiferent de anotimp şi vreme.


Uşi de intrare în locuinţe și uși interioare

Sistem de acţionare PortaMatic

Prin sistemul de acţionare uşă Hörmann PortaMatic puteţi deschide uşile interioare din lemn şi oţel într-un mod foarte simplu, în mod automat prin transmiţător radio sau buton.

Uși de intrare în casă Thermo65 / Thermo46

Modelul 010 cu aplicații (ornamente) din oțel inoxidabil

Uşi cu funcţii speciale pentru casa dumneavoastră

Indiferent dacă este vorba de o construcţie nouă sau doar de o modernizare, compania Hörmann vă oferă uşa adecvată pentru orice zonă din casă.