Despre noi
Pagina start >  Despre noi

Despre noi

Pe piaţa elementelor de construcţie numele Hörmann se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare deoarece grupul Hörmann este furnizorul numărul unu pe piaţa europeană.

Aici s-a ajuns printr-o dezvoltare constantă care s-a întins de-a lungul deceniilor a unei întreprinderi familiale aflate sub semnul inovaţiei, a garanţiei calităţii şi a orientării către client.


Produse inovatoare

Produse inovatoare

Piatra de temelie a întreprinderii de astăzi a fost aşezată în anii 50 ai secolului trecut prin fabricarea industrială a unei noi uşi basculante pentru garaje: uşa Berry.

Uşile secţionale de garaj care economisesc spaţiul şi se ridică pe verticală precum şi cele pentru construcţii industriale şi de producţie au înregistrat în anii 60 o dezvoltare promiţătoare.

În consecinţă, paleta de produse a fost lărgită de atunci. Pe lângă cunoscute modele clasice, aceasta mai cuprinde atât uşi rulou, uşi armonică, uşi culisante antifoc şi uşi rapide, sisteme de acţionare pentru uşi şi tablouri de comandă cât şi sisteme de încărcare, uşi împotriva incendiilor şi antifum, uşi pentru intrarea în locuinţe şi uşi interioare, copertine şi tocuri.


Dezvoltare internaţională

Dezvoltare internaţională

Grupul Hörmann este liderul ofertanţilor de uşi şi porţi la nivel european. De la fondarea companiei din anul 1935 s-au produs şi s-au livrat pe plan mondial peste 15 milioane de uşi. În 27 de fabrici specializate din Europa, America de Nord şi Asia, un număr de peste 6000 de angajaţi produc şi dezvoltă porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare de calitate superioară, pentru utilizarea în imobile private şi comerciale. Sediul central al grupului Hörmann, care este activ pe plan internaţional, se află în micul orăşel Steinhagen, din landul Westfalia, din Germania. Compania familială, care îşi continuă tradiţia, a atins în cele din urmă o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro. Având peste 100 de puncte de distribuţie, Hörmann este prezent în peste 40 de ţări şi în alte peste 50 de ţări, prin intermediul partenerilor.


Angajament social şi cultural

Ca rezultat al angajamentului său social, compania Hörmann sprijină în mod tradiţional proiecte ale unor organizaţii şi instituţii non-profit, care se ocupă de situaţia persoanelor handicapate sau a celor care suferă de afecţiuni cronice.
Informaţii despre proiectele trecute şi actuale, susţinute de compania Hörmann sunt disponibile în limbile germană şi engleză la www.AmHerzen.de.