Sistem de acţionare PortaMatic
Sistem de acţionare PortaMatic

Descărcare PDFSistem de acţionare PortaMatic - pentru o locuinţă confortabilă, fără bariere

Prin sistemul de acţionare uşă Hörmann PortaMatic puteţi deschide uşile interioare din lemn şi oţel într-un mod foarte simplu, în mod automat prin transmiţător radio sau buton. Indiferent dacă sunteţi o persoană
cu dizabilităţi sau pur şi simplu doriţi mai mult confort - această tehnică va face mai simplă viaţa de zi de zi. Sistemul de acţionare a uşii PortaMatic este potrivit pentru uşi atât din sectorul privat, cât și din sectorul public și convinge nu doar prin numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare, ci şi printr-un consum minim de curent electric. În plus PortaMatic este cu până la 25% mai convenabilă ca celelalte sisteme de acţionare uşă similare.


Locuinţă potrivită vârstei

Doriţi să vă păstraţi mobilitatea chiar dacă organismul vă limitează? Sistemul de acţionare PortaMatic pentru uşi interioare vă redă o bucăţică din calitatea vieţii ajutându-vă să vă deplasaţi în încăperi fără a avea nevoie de ajutorul altor persoane.

Viaţă confortabilă

În viitor veţi căra fără efort tăvile pline, lăzile grele cu băuturi sau bagajele cu cumpărături prin încăperi. Chiar dacă optaţi pentru sistemul de acţionare automat PortaMatic nu din motive de sănătate, nu veţi mai renunţa niciodată la acest confort.

Lucru fără bariere

Lucrul fără bariere are deja în zilele noastre o valoare ridicată şi în viitor va deveni şi mai important. Sistemul de acţionare PortaMatic poate fi integrat la locul dumneavoastră de muncă în toate domeniile nepublice şi asigură un confort sporit şi în timpul efectuării muncii.

Operarea igienică a uşilor

În clădirile de birou pericolul de infectare a angajaţilor de la uşile spaţiilor sanitare este deosebit de ridicat. Sistemul de acţionare PortaMatic vă protejează în mod fiabil – în combinaţie cu un întrerupător fără contact – de germeni şi bacterii şi astfel vă conferă un sentiment liniştitor de siguranţă.


Motive întemeiate pentru sistemele de acţionare PortaMatic de la Hörmann

La Hörmann siguranţa şi confortul sunt legate în mod inseparabil. Astfel sistemul nostru de acţionare PortaMatic deschide uşa dumneavoastră cu un demaraj progresiv şi o închide într-un mod controlat, în consecinţă funcţionarea sa este deosebit de silenţioasă. Mişcările uşii se efectuează cu o forţă foarte mică, oferind o siguranţă foarte ridicată. Deja o atingere uşoară a uşii opreşte imediat mişcarea acesteia.

Noi gândim în favoarea dumneavoastra şi acolo unde alţii au încetat-o de mult. Cu sistemul nostru inovativ BiSecur puteţi opera sistemul de acţionare în mod sigur, prin telecomandă sau buton interior radio şi, în plus, aveţi posibilitatea de a verifica poziţia deschisă sau închisă a uşii*. Astfel nu este necesar să alergaţi prin toată casa pentru a verifica uşile interioare. Şi deoarece avem confortul dumneavoastră în mijlocul atenţiei noastre, cu ajutorul transmiţătorului radio sau a butonului interior radio puteţi deschide sau închide nu numai uşile, dar aveţi şi posibilitatea de a opera iluminarea LED integrată.

*cu transmiţătorul radio HS 5 BS sau butonul interior radio FIT 5 BS

Sistemul PortaMatic vă va face în mod garantat viaţa mai uşoară. Chiar şi montajul este foarte simplu. Sistemul de acţionare se fixează deasupra uşii sau pe toc. Şina de glisare se poate fixa simplu, prin lipire, pe blatul uşii şi, în caz de nevoie, poate fi îndepărtată fără urme. Acest lucru este deosebit de avantajos mai ales în cazul locuinţelor închiriate sau în cazul uşilor de sticlă. PortaMatic se va conecta pur şi simplu la o priză obişnuită. Şi pentru ca acest lucru să fie posibil fără probleme, cablurile sistemelor noastre de acţionare au o lungime de 3 m. Bineînţeles, partenerul dumneavoastră Hörmann poate să efectueze montarea acestui sistem de acţionare în mod profesionist pentru dumneavoastră.

Noi credem că surplusul de confort şi siguranţă face diferenţa. De aceea am echipat sistemele de acţionare PortaMatic cu câteva funcţii suplimentare utile. Astfel, un semnal acustic şi iluminarea LED integrată indică deschiderea şi închiderea uşii deja înaintea începerii mişcării uşii. În plus iluminarea asigură o păşire sigură în întreaga zonă de trecere mai ales în întuneric sau la trecerile slab iluminate.