Program pentru arhitecţi

Cu programul pentru arhitecți Hörmann  puteți crea rapid și confortabil texte personalizate cu specificații și puteți utiliza desenele produselor Hörmann cu doar câteva clicuri de mouse. Datorită interfeţei moderne, uşor de utilizat, planificarea produselor Hörmann devine acum şi mai simplă. O structură clară de operare prin intermediul meniurilor de tip dropdown şi diferitelor simboluri, precum şi prin funcţia de căutare, oferă un acces rapid la textele cu specificaţii şi la desene (în format DWG şi PDF) de la peste 850 de produse Hörmann. Reprezentări fotorealistice completează informaţiile la multe produse. Utilizarea programului pentru arhitecți respectiv descărcarea programului pentru arhitecți sunt, desigur, gratuite.

Program pentru arhitecţi ca versiune online

Cu noua versiune online puteți utiliza programul pentru arhitecți cu sistemele de operare Windows, MAC și Android. Indiferent că este vorba despre un smartphone, o tabletă, un laptop sau de computerul din birou, cu o conexiune la internet existentă, puteți apela datele din program în orice moment.

spre versiunea online

Versiune offline

Program pentru arhitecţi ca versiuni offline

Versiunea offline demonstrată a programului pentru arhitecți este în continuare disponibilă.
O puteți descărca sau comanda gratuit prin poștă. O instalare nu este necesară. În Windows se poate utiliza și în rețeaua dumneavoastră. Un serviciu de actualizare vă menține în permanență la curent.

spre versiunile offline