Sisteme de acţionare pentru porţi de intrare în curte

Confort care încântă şi siguranţă care convinge

Numai cu ajutorul unui sistem de acționare cu telecomandă, poarta dumneavoastră de intrare în curte își atinge potențialul maxim de confort. Așa cum vă așteptați. Desigur, nu trebuie să fie orice fel de acționare, ci un produs de calitate pe care să vă puteți baza în fiecare zi; pentru noua poartă de intrare în curte sau pentru dotarea ulterioară a porții batante sau culisante deja existente.
Cu ajutorul sistemului opțional Hörmann BiSecur Gateway puteți controla acționările Hörmann pentru ușile de garaj și portile de intrare în curte, ușa de intrare în locuință Hörmann* precum și alte dispozitive, confortabil, prin smartphone sau tabletă. Suplimentar, chiar şi când sunteţi plecat, poziţia pentru acționările porților de intrare în curte poate fi  modificată și se poate afișa dacă ușa de intrare în locuință* este încuiată sau nu. Mai multe informații se regăsesc în broșura "BiSecur SmartHome" și pe www.bisecur-home.com.


*cu echipare specială

Motive bune în favoarea sistemelor de acţionare pentru porţile de intrare în curte, marca Hörmann

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Adaptat perfect

Adaptat perfect

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de comandă BiSecur sunt 100 % compatibile. De exemplu, puteți acționa încuietorile ușilor, sistemul de acționare sau alte dispozitive cu receptor BiSecur pe lângă ușa de la garaj și poarta de intrare cu doar o apăsare de buton de pe telecomanda dvs. manuală sau wireless. Interfața standard HCP în fiecare sistem de acționare Hörmann o face și mai accesibilă pentru dumneavoastră. Aceasta face și mai ușoară conectarea în rețea a tuturor ușilor de garaj și sistemelor de acționare a ușilor Hörmann la sistemele externe tip smart home.

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Acum nu mai este nevoie să verificați nemijlocit dacă ușa este închisă, în condiții meteorologice defavorabile sau când este vânt. La o simplă apăsare de buton, culoarea LED-ului de pe telecomanda HS 5 BS sau de pe butonul de interior FIT 5 BS vă indică poziția ușii.  Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton * uşa se va închide. O comandare mai comodă şi mai sigură a uşilor şi porţilor nici nu este posibilă.

*  în cazul utilizărilor fără posibilitatea vizibilității asupra ușii este necesară o barieră luminoasă suplimentară

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Sigur

Sigur

Datorită sistemului de întrerupere automată a mișcării sistemele de acţionare Hörmann pentru porţile de intrare în curte sunt sigure în orice fază a procesului de închidere-deschidere. Poarta se opreşte imediat în cazul apariţiei bruşte a obstacolelor. O siguranţă sporită o oferă barierele de fotocelule care detectează, fără atingere, persoanele sau obiectele. Acestea se pot integra simplu şi elegant în coloane de siguranţă şi se pot amplasa la intrare. În acest mod asiguraţi zona de deplasare a porţii batante, respectiv a porţii culisante.

Fiabil

Fiabil

Sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare în curte asigură, datorită funcției de demaraj progresiv și funcției de oprire controlată, o mişcare silenţioasă şi sigură a porţii dumneavoastră. La deschidere mişcarea începe fără smucituri, iar la închidere poarta este frânată lin. Acest lucru menajează poarta, sistemul de acţionare ... şi nervii vecinilor.

Robust

Robust

Pentru a rezista solicitărilor mecanice, sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare în curte sunt convingător de robuste şi de înaltă calitate. Materialul rezistent la intemperii şi durabil garantează o funcţionare permanentă. Pentru regiunile cu temperaturi deosebit de joase RotaMatic este disponibil şi cu sistem de încălzire integrat.

Certificate

Certificate

Sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare sunt sigure în orice fază a procesului de închidere-deschidere. Forţele de acţionare au fost deja testate şi certificate pentru dimensiunile uzuale ale porților și situaţiile de montaj uzuale de către instituții de testare independente conform EN 13241-1.

Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți