Sisteme de acţionare pentru porţi de intrare în curte

Confort care încântă şi siguranţă care convinge

Numai cu ajutorul unui sistem de acționare cu telecomandă, poarta dumneavoastră de intrare în curte își atinge potențialul maxim de confort. Așa cum vă așteptați. Desigur, nu trebuie să fie orice fel de acționare, ci un produs de calitate pe care să vă puteți baza în fiecare zi; pentru noua poartă de intrare în curte sau pentru dotarea ulterioară a porții batante sau culisante deja existente.
Cu ajutorul sistemului opțional Hörmann BiSecur Gateway puteți controla acționările Hörmann pentru ușile de garaj și portile de intrare în curte, ușa de intrare în locuință Hörmann* precum și alte dispozitive, confortabil, prin smartphone sau tabletă. Suplimentar, chiar şi când sunteţi plecat, poziţia pentru acționările porților de intrare în curte poate fi  modificată și se poate afișa dacă ușa de intrare în locuință* este încuiată sau nu. Mai multe informații se regăsesc în broșura "BiSecur SmartHome" și pe www.bisecur-home.com.


*cu echipare specială

Motive bune în favoarea sistemelor de acţionare pentru porţile de intrare în curte, marca Hörmann

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio bidirecțional BiSecur este definiția tehnologiei inovatoare pentru operarea confortabilă și sigură a ușilor de garaj și acționărilor pentru porți de curte, acționărilor pentru uși de interior, iluminare și multe altele.

Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur, dezvoltat de Hörmann, are rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest sistem a fost testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii Ruhr din Bochum.
Sigur

Sigur

Datorită sistemului de întrerupere automată a mișcării sistemele de acţionare Hörmann pentru porţile de intrare în curte sunt sigure în orice fază a procesului de închidere-deschidere. Poarta se opreşte imediat în cazul apariţiei bruşte a obstacolelor. O siguranţă sporită o oferă barierele de fotocelule care detectează, fără atingere, persoanele sau obiectele. Acestea se pot integra simplu şi elegant în coloane de siguranţă şi se pot amplasa la intrare. În acest mod asiguraţi zona de deplasare a porţii batante, respectiv a porţii culisante.

Perfect adaptat și 100 compatibil

Perfect adaptat și 100 compatibil

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de control BiSecur sunt 100 % compatibile. Cu o telecomandă sau, de ex., cu o tastatură radio cu cod puteți deschide confortabil pe lângă ușa de garaj și poarta dumneavoastră de intrare în curte echipată cu un sistem de acționare Hörmann, sistemele de acționare ale ușilor sau alte aparate cu receptoare BiSecur.
Cu ajutorul aplicației noastre* și al  BiSecur Gateway vă puteți controla sistemele de acționare ale ușilor de garaj, porților de intrare în curte, ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann**

sau sistemul de acționare pentru uși interioare PortaMatic precum și alte aparate, confortab, prin smartphone sau tabletă.

* Pentru smartphone-uri sau tablete cu sistem de operare iOS și Android.
** Pentru această funcție este necesar ca ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe să fie echipată cu încuietoarea automată S5 / S7 Smart.
Fiabil

Fiabil

Sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare în curte asigură, datorită funcției de demaraj progresiv și funcției de oprire controlată, o mişcare silenţioasă şi sigură a porţii dumneavoastră. La deschidere mişcarea începe fără smucituri, iar la închidere poarta este frânată lin. Acest lucru menajează poarta, sistemul de acţionare ... şi nervii vecinilor.

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Nu mai trebuie să ieșiți niciodată afară pe vânt și vreme urâtă până în fața ușii  pentru a verifica dacă  aceasta este închisă. La apăsarea pe butoane culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă indică poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Mai confortabil și mai sigur nu poate fi controlată nici o ușă.

***  În cazul utilizării fără vizibilitate directă la ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Robust

Robust

Pentru a rezista solicitărilor mecanice, sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare în curte sunt convingător de robuste şi de înaltă calitate. Materialul rezistent la intemperii şi durabil garantează o funcţionare permanentă. Pentru regiunile cu temperaturi deosebit de joase RotaMatic este disponibil şi cu sistem de încălzire integrat.

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Certificate

Certificate

Sistemele de acţionare Hörmann pentru porţi de intrare sunt sigure în orice fază a procesului de închidere-deschidere. Forţele de acţionare au fost deja testate şi certificate pentru dimensiunile uzuale ale porților și situaţiile de montaj uzuale de către instituții de testare independente conform EN 13241-1.

Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți