Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Confort și siguranță pentru casa dumneavoastră

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, sau în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de acționare pentru ușa de garaj de la Hörmann dispuneți permanent "de cale liberă", căci puteți deschide rapid, confortabil și sigur ușa de garaj și poarta de la curte, din mașină, de la telecomandă. Cu ajutorul sistemului confortabil și rapid SupraMatic, al sistemului cu preț avantajos ProMatic precum și al acționării cu acumulator ProMatic Akku, sistemul de acționare pentru garaje fără alimentare electrică de la rețea, Hörmann oferă o tehnică de acționare inovatoare.
Standard pentru toate acționările ușilor de garaj este noul sistem radio BiSecur. Sistemul inovator Hörmann BiSecur cu interogare de stare convinge prin funcționalitățile unice pentru confort și siguranță, precum și datorită telecomenzilor cu design exclusiv, cu aspect lucios.

Cu ajutorul Hörmann BiSecur Gateway se pot comanda confortabil sistemele de acţionare ale uşilor de garaj şi ale porţilor de intrare în curte, uşa Hörmann de intrare în locuinţă* dar şi alte dispozitive, prin smartphone sau tabletă. Suplimentar, chiar şi când sunteţi plecat, puteţi afişa poziţia ușii pentru acționările ușilor de garaj și porților de intrare în curte, precum și dacă ușa de intrare în locuință* este încuiată sau nu. Mai multe informații se regăsesc în broșura "BiSecur SmartHome" și pe www.bisecur-home.com.


*cu echipare specială

Motive bune în favoarea sistemelor de acţionare pentru uşile de garaje, marca Hörmann

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Adaptat perfect

Adaptat perfect

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de comandă BiSecur sunt 100 % compatibile. De exemplu, puteți acționa încuietorile ușilor, sistemul de acționare sau alte dispozitive cu receptor BiSecur pe lângă ușa de la garaj și poarta de intrare cu doar o apăsare de buton de pe telecomanda dvs. manuală sau wireless. Interfața standard HCP în fiecare sistem de acționare Hörmann o face și mai accesibilă pentru dumneavoastră. Aceasta face și mai ușoară conectarea în rețea a tuturor ușilor de garaj și sistemelor de acționare a ușilor Hörmann la sistemele externe tip smart home.

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Acum nu mai este nevoie să verificați nemijlocit dacă ușa este închisă, în condiții meteorologice defavorabile sau când este vânt. La o simplă apăsare de buton, culoarea LED-ului de pe telecomanda HS 5 BS sau de pe butonul de interior FIT 5 BS vă indică poziția ușii.  Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton * uşa se va închide. O comandare mai comodă şi mai sigură a uşilor şi porţilor nici nu este posibilă.

*  în cazul utilizărilor fără posibilitatea vizibilității asupra ușii este necesară o barieră luminoasă suplimentară

Utilizarea aplicației inteligente

Utilizarea aplicației inteligente

Folosiți pur și simplu smartphone-ul dvs. ca telecomandă. Cu noua aplicație Hörmann BlueSecur, puteți să acționați în mod convenabil ușa de garaj sau ușa de intrare prin Bluetooth**. Și pentru membrii familiei dumneavoastră, pur și simplu transferați, permanent sau temporar, alte drepturi de utilizator*** pe smartphone-urile lor. Astfel toți membrii familiei au întotdeauna „cheie de deschidere a porții și ușii” pe propriul smartphone.

** împreună cu receptorul Bluetooth intern/extern Hörmann
*** pot fi necesare achiziții suplimentare (în achiziții de aplicații) în AppStore sau Google Play

Sigur

Sigur

Spărgătorii au probleme cu uşile de garaj automate Hörmann: odată uşa închisă, mecanismul arestor de siguranță se anclanşează automat în opritorul șinei de ghidare. Uşa se blochează imediat şi nu mai poate fi deschisă forţat nici cu ajutorul unei pârghii. Sistemul de blocare este pur mecanic, continuând să funcţioneze chiar şi în cazul unei pene de curent, spre deosebire de sistemele de acţionare ale altor producători.

Fiabil

Fiabil

Întreruperea automată fiabilă oprește în siguranță ușa în cazul apariției unor obstacole neașteptate. Pentru o protecţie şi o siguranţă sporită recomandăm montarea unei bariere luminoase care funcţionează fără atingere.
Datorită funcțiilor de demaraj progresiv și oprire controlată, ușa dumneavoastră de deschide și se închide fără smucituri și fără zgomot. Fazele de pornire şi oprire pot fi reglate individual pentru uşa dumneavoastră de garaj. Toate acestea vă protejează uşa pentru a vă putea bucura de ea mai mult timp.

Rapiditate extremă

Rapiditate extremă

Cu ajutorul sistemului de acţionare SupraMatic, combinat cu o uşă secţională de garaj marca Hörmann, vă mişcaţi mai repede şi mai sigur. Viteza de deschidere până la max. 25 cm/s vă oferă un plus de siguranță și mai puțin stres la intrările în garajele cu trafic intens. Comparaţi viteza de deschidere a sistemelor de acţionare SupraMatic cu cea de deschidere a sistemelor obişnuite.

Certificate

Certificate

Sistemele de acționare Hörmann pentru uși de garaj sunt adaptate optim la ușile secționale pentru garaje de la Hörmann și sunt testate și certificate de către instituții de testare independente conform normelor „Protecția anti-efracție a ușilor de garaj”.

Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți