Sisteme de acționare pentru uși interioare PortaMatic

Pentru o locuință fără bariere și confortabilă

Cu sistemul de acționare pentru uși PortaMatic de la Hörmann, deschiderea și închiderea ușilor interioare din lemn și oțel este posibilă foarte simplu, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui buton. Indiferent dacă este vorba despre dezabilități fizice sau dorința de confort mai mare - această tehnică vă va ușura viața de zi cu zi. Sistemul de acţionare a uşii PortaMatic este potrivit pentru uşi atât din domeniul privat cât și din domeniul public și convinge nu doar prin numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare, ci şi printr-un consum minim de curent electric. În plus, PortaMatic este cu până la 25 % mai avantajos decât acționările de uși comparabile.

Pentru locuit și muncă fără bariere

Locuințe adecvate vârstei

Locuințe adecvate vârstei

În ciuda restricțiilor fizice, vă doriți să fiți în continuare mobil? Sistemul de acționare PortaMatic pentru uși de camere vă redă o parte a calității vieții, ajutându-vă să vă deplasați prin încăperile dumneavoastră fără ajutor de la altcineva.

Un trai confortabil

Un trai confortabil

Transportați în viitor tăvi pline, lăzi grele cu băuturi sau cumpărăturile fără nici un efort prin încăperi. Chiar dacă nu aveți nevoie de sistemul automat de acționare pentru uși PortaMatic din motive legate de sănătate, garantat nu veți mai vrea să renunțați niciodată la acest confort.

O viață fără bariere

O viață fără bariere

Lucrul într-un mediu lipsit de bariere are astăzi o mare importanță și va continua să câștige importanță și în viitor. Sistemul de acționare a ușii PortaMatic se poate integra la locul dumneavoastră de muncă în toate zonele care nu sunt deschise publicului asigurând astfel mai mult confort și în timpul lucrului.

Acționarea igienică a ușilor

Acționarea igienică a ușilor

În clădirile de birouri, riscul de contaminare între angajați din cauza ușilor de la spațiile sanitare este deosebit de ridicat. Sistemul de acționare a ușii PortaMatic, în combinație cu un comutator fără atingere, vă protejează în mod fiabil de germeni și bacterii și vă oferă astfel un sentiment de siguranță.

Motive întemeiate pentru sistemele de acţionare PortaMatic de la Hörmann

Operarea sigură a ușilor

Operarea sigură a ușilor

La Hörmann siguranța și confortul sunt de nedespărțit. Sistemul nostru de acționare PortaMatic vă deschide și vă închide ușile cu demaraj progresiv și închidere controlată, fiind astfel foarte silențios. Mișcările ușii sunt executate cu forță foarte redusă și vă oferă astfel un grad mare de siguranță. Numai o ușoară atingere a ușii este necesară pentru a opri imediat mișcarea.

Sistem radio inovator

Sistem radio inovator

Pentru dumneavoastră noi gândim mai departe, acolo unde ceilalți au renunțat de mult. Cu ajutorul sistemului nostru radio inovator BiSecur vă operați sistemul de acționare în mod sigur, din telecomandă sau de la butonul de interior cu radio și, suplimentar, puteți interoga dacă poziția ușii dumneavoastră este deschisă sau închisă*. Așa nu trebuie să alergați prin toată casa pentru a vă verifica ușile de interior.

Și pentru că ne gândim întotdeauna la confortul dumneavoastră, cu telecomanda sau de la butonul interior cu radio nu puteți numai să deschideți și să închideți ușile, ci puteți controla și iluminarea integrată cu LED.

*Cu telecomanda HS 5 BS sau butonul interior cu radio FIT 5 BS.
Montare simplă, racordare simplă

Montare simplă, racordare simplă

Sistemul PortaMatic vă va face garantat viața mai ușoară. Deja de la montare totul este foarte simplu. Sistemul de acționare se fixează peste ușă sau pe toc. Glisiera poate fi pur și simplu lipită pe blatul ușii și, dacă este necesar, se poate îndepărta din nou fără a lăsa urme. Acest aspect este avantajos în special în cazul locuințelor închiriate sau în cazul ușilor lucioase din sticlă.

PortaMatic se conectează simplu la o priză. Și pentru ca totul să funcționeze fără probleme, cablurile sistemelor noastre de acționare au o lungime de 3 m. Bineînțeles partenerul dumneavoastră Hörmann vă poate monta profesionist acest sistem de acționare.
Funcții confortabile optice și acustice

Funcții confortabile optice și acustice

Plusul de confort şi siguranţă face diferența, credem noi. De aceea, am echipat pentru dumneavoastră sistemul de acționare a ușii, PortaMatic, cu câteva funcții suplimentare utile. Astfel, un semnal acustic și iluminarea integrată cu LED vă indică deschiderea și închiderea ușii deja înainte ca mișcarea să înceapă.

În plus iluminarea face posibilă, în special pe întuneric și în holuri de intrare slab luminate, o intrare sigură de-a lungul întregii zone de trecere.
Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți