Modern și elegant

Uşi de garaj

Uşi secţionale pentru garaje

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcatul în interiorul şi în faţa garajului. Uşile secţionale pentru garaje pot fi montate în orice deschidere a garajului și oferă o lăţime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.


Spre uşi secţionale pentru garaje

Uși basculante Berry

Modelul clasic dintre ușile de garaj încă din 1952 nu oferă numai un raport calitate-preț excelent ci, prin gama variată de umpluturi/placări pentru uși, ușa de garaj poate fi asortată perfect la arhitectura casei.


Spre uși basculante Berry

Uşă rulou pentru garaj RollMatic

Ușile rulou și ușile culisante la tavan se deschid vertical și nu necesită aproape deloc spațiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă pentru montare, nu contează dacă aceasta este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.


Spre uși de garaj RollMatic

Uşi alăturate garaj

Ușile alăturate sunt întotdeauna foarte practice atunci când doriți să scoateți rapid obiecte din garaj, fără a dori să deschideți ușa acestuia. Ori, din cauza spațiului limitat din fața garajului, a doua mașină a familiei parchează direct în fața ușii acestuia iar accesul este astfel blocat. Pentru aproape fiecare model și tip de uşă de garaj este disponibilă, de la Hörmann, şi uşa alăturată potrivită. Astfel, ușa garajului și ușa alăturată formează o unitate armonioasă.

Spre uși alăturate garaj

Motive bune în favoarea ușilor de garaj Hörmann

Calitate de marcă din Germania

Calitate de marcă din Germania

Produsele Hörmann sunt dezvoltate și fabricate de către noi în fabrici foarte specializate. 

Produse pentru mai multe generații

Produse pentru mai multe generații

Testele de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate marca Hörmann.

Viitorul dintr-o privire

Viitorul dintr-o privire

Compania Hörmann este un bun exemplu. De aceea, încă astăzi, compania își acoperă deja 100% din necesarul de energie din curent ecologic.