Soluția transparentă pentru orice deschidere de ușă

Uşi batante şi fâşii agăţate

Uși batante

Uși batante - soluția flexibilă pentru uși

Ușile batante din PVC, Hörmann Flex, sunt proiectate pentru a fi utilizate în interiorul clădirilor cu trafic normal cu motostivuitoare. Ușile batante sunt livrate complet pre-asamblate pentru o instalare ușoară. Dimensiunea ușii pe lățime trebuie să fie de două ori mai mare și cu 500 mm mai înaltă decât dimensiunile mărfurilor transportate.

Fâşii suspendate

Fâşii agăţate - pierdere minimă de energie

Perdelele din fâșii de PVC agățate Hörmann Flex Strip sunt deosebit de potrivite ca închidere cu costuri reduse pentru deschiderile de hale de dimensiuni mari. Benzile durabile din PVC sunt, în mare măsură, suprapuse și se deschid numai pe lățimea vehiculului sau a încărcăturii care le accesează. Ca urmare, pierderile de temperatură sunt reduse la minim, chiar și în cazul traficului intens. Transparența de primă clasă a fâșiilor agățate Flex Strip îmbunătățește condițiile și reduce costurile de iluminare. Adecvate pentru utilizare în producția de alimente sau de medicamente și în zone de congelare.

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți