Uşi pentru garaje comune

Uşi pentru garaje comune - numeroase modele, o singură calitate

Economia optimă, siguranța funcțională și personală, precum și o funcționare silențioasă, chiar și la frecvențe înalte de utilizare, reprezintă caracteristicile esențiale ale ușii pentru garaje comune.

Ușa basculantă spre exterior N 500 se potrivește pentru garaje duble private și pentru garaje comune cu până la 25 de locuri de parcare.

Ușa basculantă ghidată vertical ET 500 iese din planul peretelui la deschidere și închidere numai 40 mm și de aceea este adecvată pentru garaje comune, de ex., și în zona trotuarelor.
Construcția ușii culisante ST 500 se caracterizează de asemenea prin adâncimea de instalare redusă în zona buiandrugului.

Ușa secțională Speed cu suprafață micro-profilată îmbunătățește deschiderea ușii și este și foarte rapidă.

Ușa Berry se pretează în special datorită construcției robuste și simple pentru închiderea sigură a spațiilor de parcare din garajele comune. Diferitele deschideri pentru aerisire asigură o ventilare optimă a spaţiului. 

Ușile-rulou și grilajele-rulou
 sunt deosebit de robuste, datorită construcției lor simple. Cortina, înfășurată compact, are nevoie de foarte puțin loc în zona buiandrugului. În spații foarte reduse este posibilă și instalarea în exterior.
Toate tipurile de uși împreună oferă o mare varietate de modele și posibilitatea designului individual.

Motive bune în favoarea ușilor pentru garaje comune Hörmann

Cursă lină, silențioasă, a ușii chiar și la frecvență ridicată

Cursă lină, silențioasă, a ușii chiar și la frecvență ridicată

Rolele duble din șina de ghidare și rolele de ghidare cu rulmenți fac ușa să funcționeze lin, silențios și cu precizie maximă - chiar și în cazul utilizării frecvente. Ușa basculantă ghidată vertical ET 500 și ușa culisantă ST 500 sunt proiectate pentru o durată de viață de min. 250000 cicluri; ușa basculantă N 500, cu pachet de arcuri opțional întărit - pentru min. 100000.

Bine asigurat din punct de vedere constructiv

Bine asigurat din punct de vedere constructiv

Construcția deschisă cu distanțe de siguranță între blatul ușii și corpul construcției oferă la muchiile laterale și inferioare protecție fiabilă împotriva rănirii degetelor. Un profil EPDM format special protejează cantul de închidere al blatului ușii. În cazul ușii basculante ghidate vertical ET 500 și al ușii culisante ST 500, o barieră luminoasă integrată asigură suplimentar zona de deschidere a ușii.

Unitate verificată între ușă și sistemul de acționare

Unitate verificată între ușă și sistemul de acționare

Toate ușile duble de garaj și ușile pentru garaje comune sunt testate și certificate întotdeauna împreună cu sistemele de acționare potrivite de către instituții independente, acreditate. Astfel se asigură faptul că unitatea formată din ușă și sistem de acționare funcționează impecabil și sigur. Acest aspect este deosebit de important dacă ușa este montată în zone publice precum garajele subterane și garajele comune.

Uși pietonale și alăturate practice

Uși pietonale și alăturate practice

Ușile duble pentru garaj și ușile pentru garaje comune sunt disponibile, la cerere, și cu ușă pietonală practică sau cu uși alăturate cu aspect similar modelului ales al ușii de garaj.
Amplasarea ușilor pietonale este posibilă în stânga, dreapta sau central. Amortizoarele fac parte din livrarea standard.

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Nu mai trebuie să ieșiți niciodată pe vânt și vreme urâtă până în fața ușii pentru a verifica dacă ușa dumneavoastră culisantă la tavan RollMatic OD este închisă. La apăsarea pe butoane culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă indică poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Controlul ușii dumneavoastră nu poate fi mai confortabil și mai sigur de atât.


*** În cazul utilizării fără vizibilitate la ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți