Uşi-rulou și grilaje-rulou

Uşi-rulou și grilaje-rulou - economice, robuste și fiabile

Ușile-rulou și grilajele-rulou din aluminiu și oțel sunt deosebit de economice datorită construcției genial de simple, cu foarte puține componente. Acestea sunt închiderile care își dovedesc tot mereu calitatea în viața de zi cu zi. Uşile-rulou și grilajele-rulou nu ocupă spațiu aproape deloc deasupra deschiderii. Ele se înfășoară compact în spatele buiandrugului. Pe partea laterală și în zona tavanului nu se pierde spațiu valoros din hală.

Gradul ridicat de specializare al construcției ușilor-rulou și grilajelor-rulou Hörmann depășește standardul normal. Implementarea soluțiilor speciale face parte din responsabilitățile de zi cu zi pentru echipa noastră foarte performantă.

Datorită designului său compact, grilajul-rulou RollMatic este potrivit pentru o înălțime de construcție, respectiv o adâncime de instalare necesare de max. 335 mm, în special pentru închiderile mici pentru magazine cu spațiu redus. 


Ușile au, uneori, o pondere mare în fațada clădirii în cazul imobilelor comerciale. Astfel ele oferă un potențial enorm de economisire a energiei - informații privind armonizarea și dotarea ulterioară pot fi găsite în calculul de economisire a energiei Hörmann.

Motive bune în favoarea uşilor şi grilajelor-rulou, marca Hörmann

Tehnică inovatoare cu arc de tracțiune

Tehnică inovatoare cu arc de tracțiune

Sigur și verificat

Deschiderea și închiderea manuală a ușii este simplificată semnificativ cu tehnica arcului de tracțiune. Astfel, ușile-rulou / grilajele-rulou SB și TGT până la o dimensiune de 6000 × 4500 mm pot fi mișcate cu efort minim. În cazul ușilor-rulou / grilajelor-rulou cu sisteme de acționare opționale, tehnica arcului de tracțiune protejează și sistemul mecanic al ușii și acționarea electrică.

Grad înalt de siguranţă fără senzori în cantul inferior

Grad înalt de siguranţă fără senzori în cantul inferior

Limitarea standard a forței la WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

În combinație cu aceste sisteme de acționare, ușile-rulou / grilajele-rulou SB și TGT conving prin gradul ridicat de siguranță la deschidere și închidere.

Prin limitarea standard a forței în direcția „ușă deschisă” și „ușă închisă”, la majoritatea variantelor de cortină și majoritatea dimensiunilor de execuție nu este necesară instalarea unui sistem de siguranță a cantului inferior și a unui sistem de protecție la buiandrug pentru a îndeplini cerințele EN 12453. În plus, ușa necesită un minim de întreținere, deoarece în cantul inferior al ușii nu este montat nici un sistem de senzori cu cablu spiralat care se poate uza.
Deschidere rapidă, delicată și sigură a ușii

Deschidere rapidă, delicată și sigură a ușii

Pachet de echipare S6 cu sistem de acționare FU și tablou de comandă

Îmbunătățiți-vă procedurile operative și reduceți pierderile de căldură cu pachetul de echipare opțional S6 inclusiv sistem de acționare FU (convertizor de frecvență) pentru ușa rulou DD cu cortină Decotherm. Astfel ușa se deschide cu până la 1,1 m/s – aproape la fel de repede ca o ușă rapidă. Alte avantaje: dimensiunile de construcție precum și costurile de achiziție și de operare sunt reduse semnificativ față de o ușă rapidă.

Datorită funcțiilor de demarare și oprire controlată, în ciuda vitezei, ușa funcționează deosebit de ușor - astfel este protejat sistemul mecanic al ușii și durata de viață a acesteia este prelungită. O grilă de fotocelule în șina de ghidare garantează siguranța ridicată necesară și este, în plus, protejată fiabil împotriva uzurii și deteriorării.
Detalii rezonabile pentru o durată de viață lungă

Detalii rezonabile pentru o durată de viață lungă

Construcție bine gândită cu pâlnie de ghidare și cârlige contra furtunii

Pâlnia de ghidare a cortinei ușii rulou DD reduce în mod eficient uzura acesteia. În cazul în care acest lucru este necesar puteți, de asemenea, înlocui pâlnia în mod necomplicat. Adesea facilitățile noastre îndeplinesc simultan mai multe funcții.

Cârligele contra furtunii de la cortinele ușilor-rulou vă protejează ușa, de ex., împotriva deteriorărilor cauzate de presiunea vântului, fiind în același timp o protecție excelentă împotriva efracției, deoarece sleturile nu pot fi pur și simplu împinse afară din ghidaj.
Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți