Uşi secţionale industriale

Programul pentru uşi secţionale într-o diversitate unică

Ușile secționale se deschid vertical și astfel creează spațiu în fața și în spatele ușii. Secțiunile ușii sunt așezate pe orizontală sub tavan, vertical deasupra deschiderii sau a acoperișului. Ușile secționale de oțel din seria constructivă 50, combinație de oțel/aluminiu sau aluminiu, conving prin programul variat unic, designul de ușă de top și siguranța certificată. Ușile secționale compacte așează lamelele vertical imediat în spatele buiandrugului. Adâncimea de pătrundere redusă este deosebit de avantajoasă pentru hale cu luminatoare, acoperișuri de sticlă și fațade.


Ușile au uneori o pondere mare în fațada clădirii în cazul imobilelor comerciale. Astfel ele oferă un potențial enorm de economisire a energiei - informații privind armonizarea și dotarea ulterioară pot fi găsite în calculul de economisire a energiei Hörmann.

Motive bune în favoarea uşilor secţionale industriale, marca Hörmann

Claritate perfectă de lungă durată

Claritate perfectă de lungă durată

Rezistență maximă la zgârieturi

Ușile cu vitrarea DURATEC, din material plastic, rezistă solicitărilor intense din mediul industrial dur. Un finisaj special al suprafeţei  protejează geamul împotriva urmelor de curăţare și a zgârieturilor.

Disponibilă standard, fără adaos de preţ, la toate uşile secţionale cu vitrări din material plastic transparent.

Izolare termică eficientă

Izolare termică eficientă

ThermoFrame

Halele încălzite necesită uşi bine izolate. Uşile secţionale industriale, marca Hörmann, se furnizează opţional cu un racord al căilor de rulare, ThermoFrame, cu scopul unei separări termice între şine şi zidărie. Garniturile de etanşare protejează uşa pe ambele părţi laterale, o garnitură de etanşare dublă protejează în zona buiandrugului contra pierderilor termice. Valoarea izolării termice este astfel mai bună cu până la 21 %.

Soluţii practice

Soluţii practice

Ușă pietonală fără prag

Pentru a permite o trecere uşoară a persoanelor, uşa pietonală are un prag extraplat, din oţel inoxidabil. La uşile cu o lăţime de până la 5500 mm, pragul are o înălţime de numai 10 mm în centru şi 5 mm pe margini. Datorită acestui fapt riscul de împiedicare este redus considerabil, în timp ce trecerea roţilor este simplificată. În anumite condiţii, uşile pietonale de la Hörmann fără prag pot fi montate ca uşi pentru ieşire de urgenţă, pentru construcţii fără bariere.

Supravegherea uşii fără contact

Supravegherea uşii fără contact

Barieră luminoasă exterioară fără preț suplimentar

Ușile secționale industriale Hörmann cu sistemele de acționare WA 400 și ITO 400 sunt echipate standard cu un sistem de siguranță a cantului inferior cu senzori optici. Puteţi alege, fără preţ suplimentar, şi bariera luminoasă externă VL 1 pentru o supraveghere fără contact a cantului inferior.

Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți