Uși automate cu canaturi batante

Ușile cu canaturi batante, în combinație cu un sistem de acționare pentru ușă, oferă circulație liberă în zonele publice, la locul de muncă și acasă. Pentru treceri fără bariere Hörmann oferă uși din oțel de protecție împotriva incendiilor precum și uși de protecție împotriva incendiilor cu vitrare, dar și uși de interior în combinație cu sistemul de acționare pentru uși interioare PortaMatic.

Obțineți o vedere de ansamblu

Uși de interior cu sistem de acţionare PortaMatic

Uși de interior cu sistem de acţionare PortaMatic

Uşile de interior sunt operate uşor în mod automat, de la telecomandă sau de la butoane, cu sistemul PortaMatic. Numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare îi oferă flexibilitate maximă. Un alt plus: designul suplu, fără bară suplimentară cu senzori. Datorită siguranței ridicate în modul de operare cu consum redus de energie, PortaMatic este acționarea ideală pentru uși, de ex. pentru spații de locuit, birouri, spitale, cabinete medicale și zone igienizate.*

PortaMatic este cel mai economic sistem de acționare din clasa sa și adaptat perfect pentru instalarea ulterioară. * Pentru anumite grupuri de utilizatori, ca de ex. persoane mai în vârstă sau persoane care au nevoie de asistență, precum și pentru copii mici, utilizarea sistemului de acționare trebuie verificată. Mai multe informații găsiți pe pagina de produs PortaMatic.
Uși de protecție împotriva incendiilor, din oțel, cu sistem de acționare a ușii HDO 200 / 300

Uși de protecție împotriva incendiilor, din oțel, cu sistem de acționare a ușii HDO 200 / 300

Pentru treceri fără bariere cu uși de protecție împotriva incendiilor se potrivesc ușile din oțel și oțel inoxidabil STS / STU și ușile multifuncționale OD. Aceste uși sunt disponibile ca sistem adaptat perfect format din ușă și sistem de acționare. Acestea conving prin deschiderea confortabilă de la buton, senzor radar și detector de mișcare, precum și prin elemente de control cu tehnică radio BiSecur, ca de ex. telecomanda.

Ușile automate cu canaturi batante sunt disponibile, ca pachet complet, cu centrală cu detector de fum integrată și șină cu senzori glisantă, pentru un aspect delicat.

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți