Uşi de intrare în locuinţă

Uşi de intrare în locuinţă, din aluminiu, cu un design modern şi cu izolare termică maximă

Ușa de intrare într-o locuință nouă trebuie să fie ceva special. Ea trebuie să se potrivească stilului casei dumneavoastră, să fie reprezentativă și astfel să demonstreze bunul dumneavoastră gust. Însă o ușă de intrare în locuință trebuie să corespundă și unor cerințe stricte de siguranță și să ajute la economisirea de energie prin valori de izolare termică ridicate.

Ușile din aluminiu sunt superioare ușilor din material plastic sau lemn sub multe aspecte. Avantajele:

  • izolare termică ridicată
  • siguranță ridicată
  • protecție fonică ridicată
  • stabilitate ridicată
  • nu este necesară revopsirea

Ușile din aluminiu arată și după mulți ani ca noi și, în plus, vă oferă nenumărate posibilități la capitolele echipare tehnică și design.

Exact ușa pe care o doriți

Hörmann vă oferă o multitudine de posibilităţi de a avea exact uşa care se potriveşte cel mai bine cu căminul dumneavoastră. Astfel sunt disponibile vitrări şi culori opţionale aproape la toate modelele de uşă de intrare în locuinţă. Sunt posibile și elemente laterale şi / sau oberlihturi.

Haustür ThermoCarbon

Ușă de intrare în locuință din aluminiu ThermoCarbon – lider mondial în izolare termică și cea mai bună clasă de siguranță!

Motivația noastră a fost să construim o ușă de intrare în locuință care să îndeplinească cele mai stricte cerințe cu privire la siguranță, izolare termică, echipare tehnică și design. Cu ușa noastră premium de intrare în locuință ThermoCarbon am reușit exact acest lucru. Cu valori UD de până la 0,47 W/(m²·K) ThermoCarbon este, pe bună dreptate, campionul mondial la capitolul izolare termică. Cu echiparea standard de siguranță RC 3, opțional și în  varianta de echipare RC 4, ThermoCarbon are și cea mai bună clasă de siguranță dintre ușile de intrare în locuință din aluminiu. Datorită profilului de înaltă tehnologie al canatului din material hibrid fibră de sticlă-carbon, această ușă premium de intrare în locuință convinge, precum nici o alta, prin rigiditate și rezistență la impact, precum și o mai bună protecție fonică. 15 modele moderne de uși în 18 culori preferențiale, sau în două culori, la alegere, vă oferă libertate în amenajare. O configurare individuală a ușii dumneavoastră de intrare în locuință cu numeroase alte opțiuni de echipare precum mânere, vitrări și variante de încuietoare este de la sine înțeleasă.

Ușă de intrare în locuință, din aluminiu, ThermoSafe - standard cu clasa de siguranță RC 3

Ușile de intrare în locuință, din aluminiu, ThermoSafe conving la capitolul siguranță și izolare termică. Datorită canatului din aluminiu complet, gros de 73 mm, cu umplutură din spumă poliuretanică dură și a unui toc cu rupere termică din aluminiu, ușile de intrare în locuință ThermoSafe conving cu o valoare UD de până la 0,8 W(m2·K). Broasca de siguranță standard, cu închidere în 5 puncte, și echiparea de siguranță standard RC 3 de rezistență la efracție le oferă proprietarilor o senzație de siguranță și relaxare.

Nici din punct de vedere optic varianta ThermoSafe nu lasă dorințe neîndeplinite: peste 70 de modele de uși, de la modern la clasic, în 18 culori preferențiale. Echipările opționale precum mânerele, vitrările sau acționările inovatoare pentru uși permit crearea unei uși personalizate.

Haustür ThermoSafe

Motive bune în favoarea uşilor de intrare Hörmann

Blat de ușă fără ramă a canatului vizibilă

Blat de ușă fără ramă a canatului vizibilă

Primirea pe care v-o oferă intrarea echipată cu ușile Thermo46 și Thermo65 este una exclusivistă și elegantă - indiferent că este vorba despre intrarea principală sau intrarea secundară. Blatul ușii cu o formă frumoasă, cu o ramă a canatului pe interior, corespunde cerințelor de amenajare estetică la cel mai înalt nivel. Aspectul interior se armonizează ideal cu cel al ușilor dumneavoastră la încăperile din interior.

Izolare termică deosebită

Izolare termică deosebită

Vă oferim ușile de intrare Thermo46 cu valori UD de până la 1,1 W/(m²·K)* - o bună izolare termică pentru locuința dumneavoastră. Ușile de intrare în locuință Thermo65 oferă, prin valorile UD de până la 0,87 W/(m²·K)*, un plus suplimentar la capitolul izolare termică. Astfel economisiți energie în mod sustenabil și protejați mediul.
* În funcție de dimensiunea ușii. Valorile specificate sunt pentru RAM 1230 × 2180 mm

Încuietoare antiefracţie

Încuietoare antiefracţie

În propria casă dumneavoastră și familia dumneavoastră trebuie să vă simțiți în siguranță. De aceea ușile noastre Thermo65 / Thermo46 cunt echipate standard cu o încuietoare multipunct.
Pentru un plus de siguranță, numeroase modele de uși Thermo46, precum și toate ușile de intrare în locuință Thermo65 (și cu elemente laterale și oberlihturi) sunt disponibile opțional cu echipare de siguranță RC 2 rezistentă la efracție.

Cataloage

Consultanță pentru arhitecți

Sunteți arhitect și aveți întrebări legate de produsele noastre, vă ocupați de proiectare și aveți nevoie de consultanță pentru variante de execuție, posibilități de combinare și design personalizat? Sau poate ați ajuns deja în etapa de concept pentru construcție și aveți nevoie de asistență tehnică și de detalii pentru ceea ce ați proiectat? Folosiți-vă de cunoștințele din experiența noastră de decenii – consilierii noștri pentru arhitecți vă însoțesc și vă oferă consultanță cu plăcere.

Spre Consultanță arhitecți