Uși de garaj RollMatic

Sistem complet inclusiv acționare

Ușile rulou și ușile culisante la tavan se deschid vertical și nu necesită aproape deloc spațiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim în interiorul şi în faţa garajului. 

 Ușa rulou RollMatic este plină de detalii inovatoare. De la montajul deosebit de simplu până la patentele perfecționate pentru siguranță, acest concept trece precum o linie roșie prin toate aspectele produsului. Sistemul de acţionare standard este uşor de întreţinut fiind în exteriorul măştii de protecţie a axului de înfăşurare. Funcţiile de pornire şi de oprire lină ale sistemului de acţionare asigură o mişcare liniştită a uşii, contribuind la menajarea acesteia. Datorită arcurilor de compensare şi a sistemului automat de deconectare la suprasarcină, un sistem suplimentar de siguranţă a cantului inferior este de prisos.

Ușa  culisantă la tavan RollMatic OD  care care economiseşte spaţiu este ideală pentru modernizare. Construcția îngustă a ușii culisante la tavan permite montarea chiar și în condiții de spațiu foarte redus în garaj. Datorită designului compact, ușa are nevoie de un buiandrug de doar 60 mm. Acționarea standard ProMatic poate fi montată, la alegere, pe șina de ghidare orizontală din dreapta sau din stânga, nefiind necesară o înălțime de construcție suplimentară.

Motive bune în favoarea sistemelor de acționare pentru uși interioare Hörmann

Operarea sigură a ușilor

Operarea sigură a ușilor

La Hörmann siguranța și confortul sunt de nedespărțit. Sistemul nostru de acționare PortaMatic vă deschide și vă închide ușile cu demaraj progresiv și închidere controlată, fiind astfel foarte silențios. Mișcările ușii sunt executate cu forță foarte redusă și vă oferă astfel un grad mare de siguranță. Numai o ușoară atingere a ușii este necesară pentru a opri imediat mișcarea.

Sistem radio inovator

Sistem radio inovator

Pentru dumneavoastră noi gândim mai departe, acolo unde ceilalți au renunțat de mult. Cu ajutorul sistemului nostru radio inovator BiSecur vă operați sistemul de acționare în mod sigur, din telecomandă sau de la butonul de interior cu radio și, suplimentar, puteți interoga dacă poziția ușii dumneavoastră este deschisă sau închisă*. Așa nu trebuie să alergați prin toată casa pentru a vă verifica ușile de interior.

Și pentru că ne gândim întotdeauna la confortul dumneavoastră, cu telecomanda sau de la butonul interior cu radio nu puteți numai să deschideți și să închideți ușile, ci puteți controla și iluminarea integrată cu LED.

*Cu telecomanda HS 5 BS sau butonul interior cu radio FIT 5 BS.
Montare simplă, racordare simplă

Montare simplă, racordare simplă

Sistemul PortaMatic vă va face garantat viața mai ușoară. Deja de la montare totul este foarte simplu. Sistemul de acționare se fixează peste ușă sau pe toc. Glisiera poate fi pur și simplu lipită pe blatul ușii și, dacă este necesar, se poate îndepărta din nou fără a lăsa urme. Acest aspect este avantajos în special în cazul locuințelor închiriate sau în cazul ușilor lucioase din sticlă.

PortaMatic se conectează simplu la o priză. Și pentru ca totul să funcționeze fără probleme, cablurile sistemelor noastre de acționare au o lungime de 3 m. Bineînțeles partenerul dumneavoastră Hörmann vă poate monta profesionist acest sistem de acționare.
Funcții confortabile optice și acustice

Funcții confortabile optice și acustice

Plusul de confort şi siguranţă face diferența, credem noi. De aceea, am echipat pentru dumneavoastră sistemul de acționare a ușii, PortaMatic, cu câteva funcții suplimentare utile. Astfel, un semnal acustic și iluminarea integrată cu LED vă indică deschiderea și închiderea ușii deja înainte ca mișcarea să înceapă.

În plus iluminarea face posibilă, în special pe întuneric și în holuri de intrare slab luminate, o intrare sigură de-a lungul întregii zone de trecere.
Cataloage