Tocuri

Un program cuprinzător cu un profil deosebit

În calitate de specialist în tocuri cu experiență de decenii, Hörmann se adaptează la dorințele dumneavoastră și realizează soluția specială pentru fiecare situație în construcție.
Programul nostru pentru blaturi de ușă fălțuite și simple vă oferă deja numeroase variante de amenajare. În plus, furnizăm tocurile în culori speciale strălucitoare sau cu sisteme speciale de balamale și profile de amortizare precum și numeroase echipări speciale pentru mai mult confort și siguranță.
Program variat, specializare simultan cu o flexibilitate mare și cea mai modernă producție ne permit să răspundem rapid și cuprinzător la dorințele dumneavoastră.

SuprafețeVariante de montare
zincat grunduitzidărie
vopsit în câmp electrostaticbeton
RAL la algerebeton poros
oțel inoxidabil (V2A, V4A)plăci din gips
pereți despărțitori

Motive bune în favoarea tocurilor din oțel Hörmann

Tocul reglabil VarioFix pentru o instalare simplă, rapidă

Tocul reglabil VarioFix pentru o instalare simplă, rapidă

Pentru noul toc Hörmann din oțel VarioFix, toleranțe ale pereților de până la 20 mm nu mai reprezintă o problemă de adaptare: grosimile diferite ale pereților, la renovare sau în cazul unei construcții noi, se compensează foarte ușor datorită tocului decorativ reglabil. La fel de simplu de montat ca un toc din lemn, tocul reglabil din oțel punctează suplimentar la capitolele durată de viață și design.

Rezistență mare și adaptarea elegantă a formei fără îmbinare vizibilă, combinate cu același principiu de montare precum un toc din lemn, oferă numai tocul VarioFix.
Uși glisante pentru soluții care economisesc spațiul

Uși glisante pentru soluții care economisesc spațiul

Deschideți noi posibilități de a vă utiliza în mod optim încăperile: Hörmann vă oferă
prin intermediul ușilor glisante cu 1 și 2 canaturi, din sticlă sau lemn, soluția potrivită pentru orice situație de locuit. În combinație cu diferitele variante de tocuri Hörmann, printre care tocul din oțel VarioFix, ușile glisante se potrivesc în mod special și pentru instalare ulterioară.

Toc coplanar pentru cele mai ridicate pretenții legate de design

Toc coplanar pentru cele mai ridicate pretenții legate de design

Pentru arhitectura spațiilor interioare, care cere adâncimi reduse ale tocurilor și dispozitive de închidere integrate, tocul coplanar HW-SL este soluția optimă. Datorită balamalelor mascate respectiv balamalelor aplicate, subțiri, pentru uși culisante acesta corespunde celor mai ridicate pretenții legate de design.

Profil de amortizare pentru protecție fonică îmbunătățită

Profil de amortizare pentru protecție fonică îmbunătățită

Pentru ușile încăperilor învecinate cu spații active zgomotoase, ca de ex. depozite, hale de producție ori pentru uși de intrare în locuință, recomandăm o ușă de trecere fonoizolată. Cu ajutorul noului profil de amortizare, opțional, îmbunătățiți valorile de protecție fonică ale elementului ușii cu 7 dB.