Uşi de intrare în locuinţă

Uşi de intrare în locuinţă din aluminiu cu un design modern şi cu izolare termică maximă

Ușa de intrare într-o locuință nouă trebuie să fie ceva special. Ea trebuie să se potrivească stilului casei dumneavoastră, să fie reprezentativă și astfel să demonstreze bunul dumneavoastră gust. Însă o ușă de intrare în locuință trebuie să corespundă și unor cerințe stricte de siguranță și să ajute la economisirea de energie prin valori de izolare termică ridicate.

Ușile din aluminiu sunt superioare ușilor din material plastic sau lemn sub multe aspecte. Avantajele:

  • izolare termică ridicată
  • siguranță ridicată
  • protecție fonică ridicată
  • stabilitate ridicată
  • nu este necesară revopsirea

Ușile din aluminiu arată și după mulți ani ca noi și, în plus, vă oferă nenumărate posibilități la capitolele echipare tehnică și design.

Exact ușa pe care o doriți

Hörmann vă oferă o multitudine de posibilităţi de a avea exact uşa care se potriveşte cel mai bine cu căminul dumneavoastră. Astfel sunt disponibile vitrări şi culori opţionale aproape la toate modelele de uşă de intrare în locuinţă. Sunt posibile și elemente laterale şi / sau oberlihturi.

Motive bune în favoarea ușilor de intrare în locuință Hörmann

Blat de ușă fără ramă al canatului vizibilă

Blat de ușă fără ramă al canatului vizibilă

Primirea pe care v-o oferă ușile noastre de intrare în locuință ThermoCarbon, ThermoSafe și Thermo65 este una exclusivistă și elegantă. Blatul ușii cu o formă frumoasă, cu o ramă a canatului pe interior, corespunde cerințelor de amenajare la cel mai înalt nivel.

Aspectul interior se armonizează ideal cu ușile dumneavoastră de interior pentru încăperi și, datorită balamalelor mascate, are un aspect deosebit de elegant – standard la ThermoCarbon și opțional la ușile de intrare în locuință ThermoSafe.
O izolare termică excepţională

O izolare termică excepţională

Ușile noastre de intrare în locuință definesc o nouă generațe de uși cu o foarte bună izolare. Ușile Thermo65 înregistrează, cu valori UD de până la 0,87 W/(m²·K), nivele de izolare termică foarte bune. Și ușile de intrare în locuință ThermoSafe conving, cu valori UD de până la 0,8 W/(m²·K). Ambele sisteme de uși îndeplinesc cerințele noii norme EnEV 2014. Campionii absoluți ai izolării termice sunt, în mod clar, ușile noastre de intrare în locuință ThermoCarbon:

Cu valori UD de până la 0,47 W/(m²·K) acestea sunt, de asemenea certificate, de către IFT Rosenheim pentru case pasive. În cazul ușilor de intrare în locuință ThermoSafe și ThermoCarbon blatul ușii împreună cu rama vitrării sunt umplute cu spumă, nu cum se făcea anterior în cazurile uzuale. Această soluție patentată înseamnă o izolare termică și mai bună, deoarece spuma se îmbină optim cu vitrarea și astfel nu apar punți termice.
Ușile de intrare în locuință ThermoCarbon din aluminiu cu o valoare UD de până la 0,47 W/ (m²·K)*.
* Dimensiunea ușii 1250 × 2200 mm (valoarea UD depinde de dimensiunea ușii)
Încuietoare antiefracţie

Încuietoare antiefracţie

La capitolul siguranță ușile noastre stabilesc noi standarde. Toate ușile de intrare în locuință ThermoSafe și ThermoCarbon sunt disponibile, în mod standard, cu clasa de rezistență la efracție RC 3.
Ușile de intrare în locuință ThermoCarbon sunt cele mai bune din clasa lor datorită echipării de siguranță RC 4. Ușile de intrare în locuință Thermo65 și TopComfort sunt disponibile opțional cu echiparea RC 2.

Siguranța ridicată nu înseamnă în nici un caz că aspectul ușii va avea de suferit. Echiparea de siguranță rezistentă la efracție nu este vizibilă pe ușa dumneavoastră, spre deosebire de multe alte soluții oferite de concurență. Aceasta este calitatea marca Hörmann!
Vitrare sigură

Vitrare sigură

La capitolul protecție împotriva accidentelor și efracției, ușile de intrare în locuință Hörmann corespund celor mai înalte cerințe. Geamul laminat de sigurață (VSG), cu o grosime de 8 mm pe partea interioară și exterioară a vitrării izolatoare, asigură siguranță maximă.

În cazul unei posibile spargeri cioburile de sticlă rămân laolaltă pe folia aflată pe interior astfel încât pericolul de rănire din cauza cioburilor este exclus aproape complet. În plus, geamul laminat de siguranță oferă o protecție împotriva efracției mai mare, întrucât introducerea mâinii sau a unui obiect prin el este mult mai dificilă.
Intrări în locuinţă accesibile şi pentru persoanele cu handicap

Intrări în locuinţă accesibile şi pentru persoanele cu handicap

Ajutorul la deschidere ECturn Hörmann face extrem de ușoară deschiderea ușilor dumneavoastră de intrare ThermoCarbon, ThermoPlan Hybrid, ThermoSafe Hybrid sau ThermoSafe. Datorită consumului redus de energie la operare, ajutorul la deschidere nu necesită dispozitive de siguranță. Noul sistem de acționare HDO 200 deschide sau închide complet automat ușa dumneavoastră de la intrare TopComfort.
Pentru siguranța dumneavoastră, senzorul Flatscan monitorizează interiorul și exteriorul ușii. Ambele sisteme pot fi controlate în mod confortabil prin intermediul telecomenzilor Hörmann BiSecur sau al butoanelor radio.

Uşi de intrare în locuinţă la înălțimea încăperii

Uşi de intrare în locuinţă la înălțimea încăperii

Ușile de intrare în locuință ThermoSafe și ThermoCarbon în variantă XXL vă oferă posibilitatea de amenajare generoasă a intrării în locuință și mai mult confort. Modelele ThermoSafe sunt disponibile până la 2500 mm, iar ThermoCarbon chiar până la 3000 mm înălțime.

Garnitură retractabilă de pardoseală cu protecție la intemperii

Garnitură retractabilă de pardoseală cu protecție la intemperii

Garnitura retractabilă de pardoseală cu protecție la intemperii permite pe de o parte trecerea fără prag pentru acces în casă fără bariere și pe de altă parte cea mai bună etanșare a marginii inferioare a ușii. Este disponibilă opțional pentru toate ușile ThermoSafe de intrare în locuință.

Utilizarea aplicației inteligente

Utilizarea aplicației inteligente

Folosiți pur și simplu smartphone-ul dvs. ca telecomandă. Cu noua aplicație Hörmann BlueSecur, puteți să acționați în mod convenabil ușa de garaj sau ușa de intrare prin Bluetooth**. Și pentru membrii familiei dumneavoastră, pur și simplu transferați, permanent sau temporar, alte drepturi de utilizator*** pe smartphone-urile lor. Astfel toți membrii familiei au întotdeauna „cheie de deschidere a porții și ușii” pe propriul smartphone.

** împreună cu receptorul Bluetooth intern/extern Hörmann
*** pot fi necesare achiziții suplimentare (în achiziții de aplicații) în AppStore sau Google Play

Cataloage