Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Confort și siguranță pentru casa dumneavoastră

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, ori în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de acționare pentru ușa de garaj de la Hörmann aveți permanent "cale liberă", căci deschideți rapid, confortabil și sigur ușa de garaj și poarta de la curte, din mașină, de la telecomandă. Cu ajutorul sistemului confortabil și rapid SupraMatic, al sistemului cu preț avantajos ProMatic, precum și al acționării cu acumulator ProMatic Akku, sistemul de acționare pentru garaje fără alimentare de la rețeaua electrică, Hörmann oferă o tehnică de acționare inovatoare.

Standard la toate sistemele de acționare pentru uși de garaj este sistemul radio BiSecur. Sistemul radio inovator Hörmann BiSecur, cu interograrea stării, convinge prin funcționalități pentru confort și siguranță unice precum și prin telecomenzile cu design exclusiv, cu aspect lucios.

Prin intermediul sistemului opțional Hörmann BiSecur Gateway vă puteți controla sistemele de acționare Hörmann pentru uși de garaj și porți de intrare în curte, ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann* precum și alte aparate, în mod confortabil, prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei. Suplimentar, chiar şi când sunteţi pe drumuri, puteţi afişa poziţia uşii de garaj şi a porţii de intrare în curte precum şi dacă uşa de intrare în locuinţă* este încuiată sau nu.

*cu dotare specială

SupraMatic

Această combinaţie între viteză şi confort vă va fascina cu siguranţă! Uşa secţională a garajului dumneavoastră se deschide mai rapid şi puteţi ajunge imediat din stradă direct în garaj. Nu veţi mai dori să renunţaţi la funcţiile pentru confort precum deschiderea intermediară, de ex., pentru ventilarea garajului şi nici la funcţia de iluminare a sistemului de acţionare, care pot fi activate separat cu ajutorul telecomenzii. Carcasa sistemului de acţionare, din aluminiu periat, conferă sistemului SupraMatic un aspect extrem de rafinat.

ProMatic

Sistemele de acţionare ProMatic pentru uşi de garaj sunt dotate cu tehnologia performantă Hörmann - la fel ca toate sistemele de acţionare premium ale Hörmann. Acest lucru garantează o funcţionare fiabilă la un preţ atractiv. Nu trebuie să renunţaţi la confortul oferit de un sistem de acţionare nici în garajele lipsite de alimentare electrică. Acționarea cu acumulator ProMatic face totul posibil. Acesta este uşor de transportat şi poate fi încărcat în câteva ore, fiind deosebit de practic şi datorită modulului solar opţional.

Produsele noastre în comparație

Categorii/ Tip produs SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
Domenii speciale de utilizare pentru uși din lemn și uși de garaj cu uși pietonale pentru garaje fără alimentare electrică
Cicluri pe zi / oră 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
Putere maximă 800 N 1000 N 750 N 400 N
Viteza de deschidere a uşii max. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
Lățimea ușii max. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
Suprafața ușii max. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
Echipare standard
 • interogare confortabilă a poziției ușii
 • deschidere mai rapidă a ușii
 • înălțime de deschidere intermediară
 • iluminare cu halogen care poate fi activată separat
 • iluminare cu LED care poate fi activată separat*
 • programare foarte simplă
 • mecanism arestor de siguranţă
 • sistem radio BiSecur**
 • interogare confortabilă a poziției ușii
 • deschidere mai rapidă a ușii
 • înălțime de deschidere intermediară
 • iluminare cu halogen care poate fi activată separat
 • iluminare cu LED care poate fi activată separat*
 • programare foarte simplă
 • barieră luminoasă
 • mecanism arestor de siguranţă
 • sistem radio BiSecur**
 • interogare confortabilă a poziției ușii
 • înălțime de deschidere intermediară
 • mecanism arestor de siguranţă
 • sistem radio BiSecur**
 • mecanism arestor de siguranţă
 • sistem radio BiSecur**
Preț începând de la 533 € (listă) începând de la 610 € (listă) începând de la 401 € (listă) începând de la 701 € (listă)

"

* începând cu 01.03.2018

** numai la Hörmann

"

Motive bune în favoarea sistemelor de acţionare pentru uşile de garaje, marca Hörmann

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Adaptat perfect

Adaptat perfect

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de comandă BiSecur sunt 100 % compatibile. De exemplu, puteți acționa încuietorile ușilor, sistemul de acționare sau alte dispozitive cu receptor BiSecur pe lângă ușa de la garaj și poarta de intrare cu doar o apăsare de buton de pe telecomanda dvs. manuală sau wireless. Interfața standard HCP în fiecare sistem de acționare Hörmann o face și mai accesibilă pentru dumneavoastră. Aceasta face și mai ușoară conectarea în rețea a tuturor ușilor de garaj și sistemelor de acționare a ușilor Hörmann la sistemele externe tip smart home.

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Acum nu mai este nevoie să verificați nemijlocit dacă ușa este închisă, în condiții meteorologice defavorabile sau când este vânt. La o simplă apăsare de buton, culoarea LED-ului de pe telecomanda HS 5 BS sau de pe butonul de interior FIT 5 BS vă indică poziția ușii.  Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton * uşa se va închide. O comandare mai comodă şi mai sigură a uşilor şi porţilor nici nu este posibilă.

*  în cazul utilizărilor fără posibilitatea vizibilității asupra ușii este necesară o barieră luminoasă suplimentară

Utilizarea aplicației inteligente

Utilizarea aplicației inteligente

Folosiți pur și simplu smartphone-ul dvs. ca telecomandă. Cu noua aplicație Hörmann BlueSecur, puteți să acționați în mod convenabil ușa de garaj sau ușa de intrare prin Bluetooth**. Și pentru membrii familiei dumneavoastră, pur și simplu transferați, permanent sau temporar, alte drepturi de utilizator*** pe smartphone-urile lor. Astfel toți membrii familiei au întotdeauna „cheie de deschidere a porții și ușii” pe propriul smartphone.

** împreună cu receptorul Bluetooth intern/extern Hörmann
*** pot fi necesare achiziții suplimentare (în achiziții de aplicații) în AppStore sau Google Play

Sigur

Sigur

Spărgătorii au probleme cu uşile de garaj automate Hörmann: odată uşa închisă, mecanismul arestor de siguranță se anclanşează automat în opritorul șinei de ghidare. Uşa se blochează imediat şi nu mai poate fi deschisă forţat nici cu ajutorul unei pârghii. Sistemul de blocare este pur mecanic, continuând să funcţioneze chiar şi în cazul unei pene de curent, spre deosebire de sistemele de acţionare ale altor producători.

Fiabil

Fiabil

Întreruperea automată fiabilă oprește în siguranță ușa în cazul apariției unor obstacole neașteptate. Pentru o protecţie şi o siguranţă sporită recomandăm montarea unei bariere luminoase care funcţionează fără atingere.
Datorită funcțiilor de demaraj progresiv și oprire controlată, ușa dumneavoastră de deschide și se închide fără smucituri și fără zgomot. Fazele de pornire şi oprire pot fi reglate individual pentru uşa dumneavoastră de garaj. Toate acestea vă protejează uşa pentru a vă putea bucura de ea mai mult timp.

Rapiditate extremă

Rapiditate extremă

Cu ajutorul sistemului de acţionare SupraMatic, combinat cu o uşă secţională de garaj marca Hörmann, vă mişcaţi mai repede şi mai sigur. Viteza de deschidere până la max. 25 cm/s vă oferă un plus de siguranță și mai puțin stres la intrările în garajele cu trafic intens. Comparaţi viteza de deschidere a sistemelor de acţionare SupraMatic cu cea de deschidere a sistemelor obişnuite.

Certificate

Certificate

Sistemele de acționare Hörmann pentru uși de garaj sunt adaptate optim la ușile secționale pentru garaje de la Hörmann și sunt testate și certificate de către instituții de testare independente conform normelor „Protecția anti-efracție a ușilor de garaj”.

Cataloage