Sisteme de acționare pentru uși interioare

Pentru o locuință confortabilă, fără bariere

Cu acționarea electrică pentru uși interioare Hörmann PortaMatic deschiderea și închiderea ușilor interioare de lemn și oțel este facil făcută automat folosind un transmițător radio manual sau prin simpla apăsare a unui buton. Acolo unde sunt dezabilități fizice sau este o dorință de mai mult confort, această tehnică va face fiecare zi mai ușoară. Sistemul de acţionare a uşii PortaMatic este potrivit pentru uşi atât din domeniul privat cât și din domeniul public și convinge nu doar prin numeroasele funcţii şi posibilităţi de reglare, ci şi printr-un consum minim de curent electric. În plus sistemul PortaMatic este cu 25% mai ieftin decât acționările de uși comparabile.

PortaMatic a fost singurul sistem de acționare aprobat și clasificat ca bun de către Societatea Germană pentru Gerontotehnică (GGT). Astfel acesta îndeplinește așteptările generației 50 cu privire la confort, calitate și estetică.

Locuințe adecvate vârstei

În ciuda restricțiilor fizice, vă doriți să fiți în continuare mobil? Sistemul de acționare PortaMatic pentru uși interioare vă redă o parte a calității vieții, ajutându-vă să vă deplasați prin încăperile dumneavoastră fără ajutor de la altcineva.

Un trai confortabil

Transportați în viitor tăvi pline, lăzi grele cu băuturi sau multele cumpărături fără nici un efort prin încăperi. Chiar dacă nu aveți nevoie de sistemul automat de acționare pentru uși PortaMatic din motive legate de sănătate, garantat nu veți mai vrea să renunțați niciodată la acest confort.

O viață fără bariere

Lucrul într-un mediu lipsit de bariere are astăzi o mare importanță și va continua să câștige importanță și în viitor. Siguranța ridicată oferită de operarea cu consum redus de energie face din PortaMatic sistemul ideal de acționare pentru uși, de ex., pentru birouri, spitale, laboratoare și cabinete medicale.*

* Pentru anumite grupuri de utilizatori, ca de ex. persoane în vârstă sau persoane care au nevoie de asistență, precum și copii mici, utilizarea sistemului de acționare trebuie verificată pentru fiecare caz în parte.

Acționarea igienică a ușilor

Ușile de la încăperile din cabinetele medicale sau de la încăperile sanitare din clădirile de birouri reprezintă un risc de contaminare deosebit de mare pentru angajați și pacienți.
Sistemul de acționare pentru uși PortaMatic, în combinație cu un comutator fără contact, protejează în mod fiabil împotriva germenilor și bacteriilor și vă oferă astfel un sentiment de siguranță.

Motive bune în favoarea sistemelor de acționare pentru uși interioare Hörmann

Operarea sigură a ușilor

Operarea sigură a ușilor

La Hörmann siguranța și confortul sunt de nedespărțit. Sistemul nostru de acționare PortaMatic vă deschide și vă închide ușile cu demaraj progresiv și închidere controlată, fiind astfel foarte silențios. Mișcările ușii sunt executate cu forță foarte redusă și vă oferă astfel un grad mare de siguranță. Numai o ușoară atingere a ușii este necesară pentru a opri imediat mișcarea.

Sistem radio inovator

Sistem radio inovator

Pentru dumneavoastră noi gândim mai departe, acolo unde ceilalți au renunțat de mult. Cu ajutorul sistemului nostru radio inovator BiSecur vă operați sistemul de acționare în mod sigur, din telecomandă sau de la butonul de interior cu radio și, suplimentar, puteți interoga dacă poziția ușii dumneavoastră este deschisă sau închisă*. Așa nu trebuie să alergați prin toată casa pentru a vă verifica ușile de interior.

Și pentru că ne gândim întotdeauna la confortul dumneavoastră, cu telecomanda sau de la butonul interior cu radio nu puteți numai să deschideți și să închideți ușile, ci puteți controla și iluminarea integrată cu LED.

*Cu telecomanda HS 5 BS sau butonul interior cu radio FIT 5 BS.
Montare simplă, racordare simplă

Montare simplă, racordare simplă

Sistemul PortaMatic vă va face garantat viața mai ușoară. Deja de la montare totul este foarte simplu. Sistemul de acționare se fixează peste ușă sau pe toc. Glisiera poate fi pur și simplu lipită pe blatul ușii și, dacă este necesar, se poate îndepărta din nou fără a lăsa urme. Acest aspect este avantajos în special în cazul locuințelor închiriate sau în cazul ușilor lucioase din sticlă.

PortaMatic se conectează simplu la o priză. Și pentru ca totul să funcționeze fără probleme, cablurile sistemelor noastre de acționare au o lungime de 3 m. Bineînțeles partenerul dumneavoastră Hörmann vă poate monta profesionist acest sistem de acționare.
Funcții confortabile optice și acustice

Funcții confortabile optice și acustice

Plusul de confort şi siguranţă face diferența, credem noi. De aceea, am echipat pentru dumneavoastră sistemul de acționare a ușii, PortaMatic, cu câteva funcții suplimentare utile. Astfel, un semnal acustic și iluminarea integrată cu LED vă indică deschiderea și închiderea ușii deja înainte ca mișcarea să înceapă.

În plus iluminarea face posibilă, în special pe întuneric și în holuri de intrare slab luminate, o intrare sigură de-a lungul întregii zone de trecere.
Cataloage