Uşi secţionale pentru garaje

Bucuraţi-vă de nenumărate avantaje!

Uşile secţionale se deschid vertical şi rămân sub tavan, economisind spaţiu. Graţie acestui principiu de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Uşile secţionale pentru garaje pot fi montate în spatele oricărei deschideri a garajului și oferă o lăţime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.

Ușile secționale pentru garaje sunt testate și certificate conform cerințelor stricte de siguranță ale normei europene 13241-1. Dacă vechea dumneavoastră ușă de garaj corespunde normei de siguranță UE puteți afla cu ajutorul Listei de verificare pentru siguranță.

Oferte speciale care vă vor convinge cu siguranță

Porți și uși de la numărul 1 în Europa la preț avantajos

 

 

Spre promoția pentru uși de garaj »

Oferte speciale care vă vor convinge cu siguranță (copy 1)

Porți și uși de la numărul 1 în Europa la preț avantajos

 

 

Spre promoția pentru uși de garaj »

Alegeți tipul de ușă de garaj potrivit

Alegerea este a dumneavoastră: Cu ușile secționale pentru garaj, cu perete dublu, LPU 67 Thermo și LPU 42 vă bazați pe o izolare termică excelentă, respectiv foarte bună. În plus și pe stabilitate ridicată și silențiozitate. Ușa secțională pentru garaj cu un sigur perete LTE 42 este ideală pentru garaje de sine stătătoare, care nu au nevoie de izolare termică. Iar dacă aspectul casei dumneavoastră este definit de lemn, ușa secțională Hörmann cu blat din lemn masiv, de tip LTH 42, iese deosebit de bine în evidență.

LPU 67 Thermo

Această ușă care economisește energie convinge datorită secțiunilor cu rupere termică cu o grosime de 67 mm și o izolare termică excelentă.

LPU 42

Ușa secțională pentru garaj, cu perete dublu, LPU 42 oferă, datorită secțiunilor sale groase de 42 mm, o izolare termică foarte bună.

LTE 42

Ușa LTE 42 cu un singur perete este soluția avantajoasă pentru garajele de sine stătătoare, care nu au nevoie de o izolare termică suplimentară.

LTH 42

Ușa din lemn masiv se potrivește perfect pentru case din lemn sau clădiri cu multe elemente de lemn, ca de ex. paiante sau elemente de fațadă.

Vedere de ansamblu uși secționale din oțel

Striație S (LPU 42, LTE 42), alb trafic RAL 9016

Striație M (LPU 67 Thermo, LPU 42, LTE 42), alb trafic RAL 9016

Striație D (LPU 42), alb trafic RAL 9016

Striație T (LPU 42), alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), alb trafic RAL 9016

Casetă (LPU 42, LTE 42) alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 450, alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 456, alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 461 cu vitrare, alb trafic RAL 9016; model 451 fără vitrare (fără fig.)

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 457, alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 462 cu vitrare, alb trafic RAL 9016; model 452 fără vitrare (fără fig.)

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 458, alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 454, alb trafic RAL 9016

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 469 cu vitrare, alb trafic RAL 9016; model 459 fără vitrare (fără fig.)

Striație L (LPU 67 Thermo, LPU 42), model 481 cu vitrare, alb trafic RAL 9016; model 471 fără vitrare (fără fig.)

Striație T (LPU 42) model 501 cu inserții continue cu aspect de oțel inoxidabil, aspect de lemn (fig.) sau RAL la alegere

Striație T (LPU 42) model 500 cu inserții separate cu aspect de oțel inoxidabil sau aspect de lemn (fig.), alb trafic RAL 9016

Vedere de ansamblu uși secționale din lemn masiv

Striaţii de tip S, molid nordic

Striaţii de tip M, molid nordic

Striaţii de tip L, molid nordic

Casete, molid nordic

Model 401, molid nordic

Model 402, molid nordic

Model 403, molid nordic

Molid nordic model 403, cu piatră naturală

Model 404, molid nordic

Molid nordic model 404, cu piatră naturală

Model 405, molid nordic

Model 405, cu feronerie opţională „Exclusiv“ pentru uşă cu canaturi, molid nordic

Motive bune în favoarea uşilor secţionale pentru garaje, marca Hörmann

Distanțe egale între striații

Distanțe egale între striații

[1] Aceleași distanțe între striații și treceri invizibile între secțiunile ușilor cu striații

Ușile de garaj Hörmann se remarcă printr-o distribuție uniformă a striațiilor [A]. Forma secţiunilor permite ca trecerile să rămână practic nevizibile, atunci când uşa este închisă. Vă rugăm să faceți o comparație!

La cerere vă putem furniza şi practicele uşi alăturate cu alinierea striaţiilor similară cu cea de la uşa secţională pentru garaje.

[ 2 ] Distanțe neuniforme între striaţii [ B ], [ C ], din cauza înălţimilor diferite ale secţiunilor de la produsele producătorilor concurenţi. Astfel se obține un aspect deranjant al uşii.
Distribuție uniformă a casetelor

Distribuție uniformă a casetelor

[3] Distribuție uniformă a casetelor

Pentru un aspect general armonios, la uşile Hörmann distanţele dintre casetele individuale [ D ] au înălţime egală în mod exact. Acest lucru se obţine datorită secţiunilor cu înălţime egală pe toată înălţimea blatului uşii. Distanţele orizontale dintre casetele [E] ale aceleiaşi secţiuni sunt, de asemenea, egale. Astfel se obține un aspect uniform al ușii.

La cerere sunt disponibile şi uşi alăturate cu o divizare identică a secţiunilor, cu un aspect similar cu cel al uşii secţionale de garaj.

[4] Distribuția neuniformă a casetelor [F], [G], din cauza înălțimilor diferite ale secțiunilor, la ușile de la producătorii concurenți. Aşa se ajunge la un aspect deranjant al uşii.
Asortarea tocului cu blatul uşii

Asortarea tocului cu blatul uşii

Aspectul armonios al unei uși se obține din multe detalii minore: panoul de mascare [1] se livrează la ușile albe și pentru toate tipurile de suprafețe, întotdeauna, cu un aspect similar celui al secțiunilor ușii. Şi în felul acesta totul se potriveşte.

Montanții laterali [2] sunt livrați în mod standard cu suprafață albă Woodgrain. Pentru uşile secţionale cu suprafeţe Sandgrain, Silkgrain sau Decograin livrăm opţional profile de mascare ramă cu suprafaţă identică cu cea a secţiunilor uşii. În cazul ușilor Micrograin livrăm profilele de mascare ramă cu suprafață Silkgrain lisă. Și pentru ușile secționale colorate sau cele cu suprafețe Decograin veți primi opțional profile de mascare ramă asortate [2] cu suprafața și culoarea, respectiv decorul secțiunilor ușii. La aceste uși panoul de mascare [1] se livrează în mod standard întotdeauna cu aceeași suprafață și culoare, respectiv decor, similare cu cele ale secțiunilor ușii.
Panouri de mascare coplanare

Panouri de mascare coplanare

La uşile LPU acest panou de mascare (fascia) este cea mai elegantă soluţie pentru o acoperire nevizibilă a spaţiului dintre buiandrug şi blatul uşii. Când uşa este închisă, elementul superior al uşii este etanşat coplanar cu fascia.

Protecţie optimă îndelungată

Protecţie optimă îndelungată

Partea de jos a montantului vertical din material plastic rezistent la friabilitate, înalt de 4 cm, înconjoară montantul în zona periclitată de rugină și protejează sustenabil împotriva potențialei coroziuni. Diferit față de soluțiile concurenței, această protecție eficientă pe termen lung rezistă chiar și la umiditatea de lungă durată acumulată.


Împreună cu garnitura de pardoseală a ușii, piciorul montantului formează o închidere reușită și din punct de vedere al aspectului.

Izolare termică eficientă

Izolare termică eficientă

Întotdeauna atunci când garajul este integrat în corpul casei se recomandă o ușă de garaj bine etașată și izolatoare. Cu ajutorul Hörmann ThermoFrame îmbunătățiți caracteristicile de etanșare oricum superioare ale ușii LPU.

Profilul din material plastic, simplu de montat pe montantul uşii, asigură separarea termică a acestuia de zidărie şi o îmbunătăţeşte cu până la 15%*.

Primiți izolarea opțională a montantului, ThermoFrame, pentru toate ușile secționale Hörmann.
* În cazul ușii secționale pentru garaj cu perete dublu LPU cu dimensiunile: 5000 x 2125 mm
Soluţii practice

Soluţii practice

Pentru accesul simplu al persoanelor în garaj se recomandă o ușă pietonală înglobată, fără prag. În acest fel puteţi scoate bicicletele sau uneltele de grădină din garajul dumneavoastră fără să deschideţi uşa garajului.

Pragul din oțel inoxidabil are în mijloc o înălțime de numai 10 mm și la margini de numai 5 mm. Acest lucru facilitează trecerea şi reduce riscul de împiedicare.

Bineînțeles și mai multă siguranţă

Bineînțeles și mai multă siguranţă

Oaspeţilor nepoftiţi nu li se acordă nicio şansă cu uşile secţionale automate, marca Hörmann. În cazul în care uşa de garaj este închisă setul pentru securizarea uşii intră automat în opritorul tijei de ghidare, se blochează automat şi ușa nu poate fi ridicată nici cu ajutorul unei pârghii.

Acest dispozitiv patentat de blocare a uşii funcţionează pur mecanic şi poate fi utilizat şi în cazul lipsei alimentării cu energie electrică, spre deosebire de sistemele de acţionare ale concurenţei.
Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio bidirecțional BiSecur este definiția tehnologiei inovatoare pentru operarea confortabilă și sigură a ușilor de garaj și acționărilor pentru porți de curte, acționărilor pentru uși de interior, iluminare și multe altele.

Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur, dezvoltat de Hörmann, are rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest sistem a fost testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii Ruhr din Bochum.
Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Când bate vântul sau este vreme urâtă nu mai este nevoie să ieșiți din casă acum pentru a verifica dacă ușa este închisă. La apăsarea pe butoane, culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă va indica poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Controlul ușii dumneavoastră nu poate fi mai confortabil și mai sigur de atât.

***  În cazul utilizării fără vizibilitate spre ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Galerie imagini

Striaţie de tip T

Model 500 cu inserții separate cu aspect de oţel inoxidabil, în varianta RAL 7016

Striaţii de tip T

în varianta Silkgrain gri piatră, RAL 7030, model 501 cu inserții continue cu aspect de lemn

Model ușă 405

Ușă din lemn masiv, cu strat alb aplicat pe șantier, cu feronerii pentru canatele ușii și mânere ornamentale

Striaţii de tip M

în varianta Decograin Rosewood

Striaţii de tip T

în varianta Silkgrain gri piatră, RAL 7030, model 501 cu inserții continue cu aspect de lemn

Striaţii de tip S

în varianta Woodgrain gri antracit, RAL 7016

Casetă

în varianta Decograin Golden Oak

Striaţii de tip M

în varianta gri antracit, RAL 7016, ușă de intrare în locuință Hörmann din aluminiu ThermoSafe model 565, în varianta gri antracit, RAL 7016 cu elemente laterale opționale și oberliht

Casetă

în varianta Decograin Golden Oak

Cataloage