Uşi cu funcţii speciale pentru casa dumneavoastră

Ușa potrivită pentru orice încăpere – starea de bine garantată

Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre modernizare, Hörmann vă oferă ușa potrivită pentru orice zonă a casei. Indiferent că este vorba de uși de siguranță pentru pivniță sau intrarea în garaj, uși retardante la foc pentru încăperea centralei termice sau uși multifuncționale pentru încăperea dedicată hobby-urilor dumneavoastră – ușile noastre din oțel de înaltă calitate asigură faptul că vă simțiți bine și în siguranță între pereții casei dumneavoastră. Descoperiți toate avantajele și funcțiile ușilor noastre din oțel și posibilitățile individuale de amenajare.

Uşa de siguranţă KSI Thermo46

Siguranță maximă și cea mai bună izolare termică

Uşa de siguranţă KSI Thermo46 fascinează prin diversitatea avantajelor sale: datorită blatului cu rupere termică, această uşă oferă cea mai bună izolare termică şi, în plus, dispune şi de un echipament de siguranţă RC 2 cu rezistenţă la efracţie.

Ușă exterioară pentru

 • pivniță
 • clădiri adiacente încălzite
 • garaje cu acces în locuință

Uşă de siguranţă KSI 40

Clasicul apreciat pentru mai multă siguranţă

Intrările în subsoluri, clădirile anexe sau garajele sunt dotate adesea cu uşi vechi care pot fi sparte cu rapiditatea câtorva secunde. Gândiţi-vă o clipă: dacă uşa de la subsol este deschisă, este accesibilă întreaga locuinţă. De aceea pentru aceste zone vă recomandăm uşa de siguranţă KSI 40 cu dotarea de siguranţă de serie.

Ușă exterioară pentru

 • pivnițe
 • clădiri adiacente neîncălzite
 • gataje de sine stătătoare

Uşa multifuncţională MZ Thermo46 / MZ Thermo65

Uşa exterioară izolată termic, cu cea mai bună valoare de izolare termică

Uşile multifuncţionale nu sunt convingătoare numai prin calitatea lor deosebit de robustă. Datorită ruperii termice aceste uși oferă o îmbunătăţire a izolării termice cu până la 49% comparativ cu o uşă multifuncţională uzuală. Aceste uşi pot fi livrate, la alegere, cu sau fără vitrare şi într-o paletă generoasă de culori şi suprafeţe decorative.

Ușă exterioară pentru

 • pivniță
 • clădiri adiacente încălzite
 • garaje cu acces în locuință
 • încăperi de lucru și pentru hobby

Uşa multifuncţională MZ

Uşa de interior şi de exterior, stabilă şi la preț avantajos

Această uşă apreciată de peste patru decenii este stabilă, durabilă, rezistentă la intemperii şi cea mai potrivită uşă pentru spaţiile interioare şi exterioare. La cerere puteţi obţine uşa MZ cu unul sau două canaturi şi, de asemenea, cu vitrare.

Ușă interioară și exterioară pentru

 • clădiri adiacente neîncălzite
 • magazia pentru unelte
 • spații de depozitare

Uşă de protecţie împotriva incendiilor H 8-5

Cea mai vândută uşă din Europa pentru subsolurile cu încălzire

Uşa de protecţie împotriva incendiului H 8-5 oferă de decenii cel mai înalt nivel de siguranţă pentru subsoluri încălzite şi pentru spaţiile de depozitare a combustibililor. Această uşă este cel mai bun exemplu pentru competenţa superioară marca Hörmann în materie de protecţie contra incendiilor de care puteţi profita acum.

Uşă interioară pentru

 • încăperea centralei termice
 • încăperi pentru rezervoare de păcură

Uşa multifuncţională H3 OD

Uşa funcţională pentru trecerea din garaj în locuinţă

Conform legislaţiei în vigoare, pentru trecerea din garaj în casă trebuie prevăzută o uşă de protecţie împotriva incendiilor. Pentru aceste zone sensibile uşa multifuncţională H3 OD este cea mai bună alegere. La cerere uşa poate etanşa suplimentar şi contra posibilelor emanaţii de gaze, este fonoizolantă la zgomotele din garaj și, prin intermediul pachetului pentru siguranță WK 2, vă protejează suplimentar familia împotriva musafirilor nepoftiți.

Uşă interioară pentru accesul din garaj în locuinţă.

Uşă interioară ZK

Uşa durabilă şi la preț avantajos

Uşile ZK îşi dovedesc eficienţa de mulţi ani ca uşi destinate spaţiilor interioare, de la subsol până la mansardă. Uşa ZK nu se deformează şi, datorită suprafeţei ei de calitate superioară, este durabilă, rezistentă la murdărire şi uşor de curăţat. Aceasta înseamnă o calitate garantată la un preţ rentabil.

Ușă interioară pentru

 • pivniță
 • camera copiilor
 • accesul la mansarda nefinisată

Produsele noastre în comparație

Clasificarea uşilor individuale vă indică, dintr-o privire, ce funcţii îndeplinește respectiva ușă, cu ce valoare - de la cea mai potrivită ( 5 stele) până la cea nepotrivită (nicio stea).

Model Protecție antiefracție Izolare termică Fonoizolație Retardanță la foc Solicitare Rezistența formei
Ușă de siguranță din oțel KSI Thermo46
Ușă de siguranță din oțel KSI 40
Ușă multifuncțională MZ Thermo46
Uşă multifuncţională MZ Thermo65
Uşă multifuncţională MZ
T30 uşă de protecţie împotriva incendiilor H8-5
Uşă multifuncţională H3D
Uşă interioară ZK

Motive bune în favoarea unei uși cu funcție specială Hörmann

Izolare termică mai bună cu până la 49%

Izolare termică mai bună cu până la 49%

Izolare termică mai bună cu până la 49% - uși cu funcție specială pentru casă

Atunci ușa noastră de siguranță KSI Thermo, ușile multifuncționale MZ Thermo și MZ Thermo65 sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră! MZ Thermo65 convinge cu o izolare termică cu până la 49 % mai bună decât ușile multifuncționale obișnuite.

* Izolare termică cu până la 49 % mai bună la MZ Thermo65 comparativ cu o ușă multifuncțională obișnuită.
Echipament de siguranţă antiefracţie RC 2

Echipament de siguranţă antiefracţie RC 2

Ușile de siguranță KSI / KSI Thermo precum și ușa de protecție contra incendiilor și siguranță WAT sunt disponibile, standard, cu echipare rezistentă la efracție RC 2 testată. Pentru dumneavoastră asta înseamnă: un sentiment de siguranță și mai bun între pereții propriei case. Pentru ușa multifuncțională H3 OD echiparea este disponibilă opțional ca funcție suplimentară.
Configurare individuală

Configurare individuală

Proiectați-vă ușa conform dorințelor și gustului dumneavoastră individual. Puteți alege între diferite culori și decoruri, precum și vitrări.

Toc cu căptuşeală VarioFix din oţel

Toc cu căptuşeală VarioFix din oţel

Tocul inovator care îmbracă zidul, VarioFix, este soluția ideală pentru construcția de locuințe: principiul de montare cunoscut de la tocul de lemn este disponibil acum la VarioFix pentru prima dată și pentru un toc de oțel. În plus, tocul convinge și la capitolele design și robustețe.

Cataloage

Pachetul Complet fără griji

Consultanță calificată

Vechiul devine nou

La un moment dat, pur şi simplu, se impune modernizarea sistemului de închidere. Partenerul dumneavoastră Hörmann vă oferă pachetul complet fără griji:

 • Consultanță calificată
 • Măsurare la faţa locului
 • Eliminare ecologică
 • Montaj profesionist 

 

 

Măsurare la faţa locului

Eliminare ecologică

Montaj profesionist