Uşi de garaj RollMatic

Utilizabile universal

Ușile rulou și ușile culisante la tavan se deschid vertical și nu necesită aproape deloc spațiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă pentru montare, nu contează dacă aceasta este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.

Pentru ca ușa dumneavoastră să se potrivească optim cu arhitectura casei dumneavoastră, vă oferim ușa rulou RollMatic și ușa culisantă la tavan RollMatic OD în diferite variante.

Pentru un aspect natural al ușii alegeți unul dintre cele două finisaje tip lemn ale suprafeței Decograin sau Decopaint. Pentru un aspect deosebit de elegant al ușii se recomandă noua nuanță de culoare Noir 2100 Sablé antracit metalic. Ori alegeți una dintre cele 11 variante de culori, la același preț.

Și, bineînțeles, găsiți la noi și uși alăturate cu aspect similar.

Uşă de garaj RollMatic

în varianta Noir 2100 Sablé antracit metalic

Uși de garaj RollMatic

Ușa rulou RollMatic îmbină numeroase detalii inovatoare, care au un singur scop: să vă ofere siguranță și confort. De la montajul deosebit de simplu până la patentele perfecționate pentru siguranță, acest concept trece precum o linie roșie prin toate aspectele produsului.

Sistemul de acționare standard este ușor de întreținut, fiind amplasat în exteriorul măştii de protecţie a axului de înfăşurare. Funcţiile de demaraj progresiv şi de oprire controlată ale sistemului de acţionare asigură o cursă lină a uşii și contribuie la menajarea acesteia. Datorită arcurilor de compensare şi a sistemului automat de deconectare la suprasarcină, un sistem suplimentar de siguranţă a cantului inferior este de prisos.

Uşă rulou pentru garaj RollMatic

Alb trafic RAL 9016

Ușă culisantă la tavan RollMatic OD

Ușă culisantă la tavan RollMatic OD

în varianta gri antracit RAL 7016

Ușă culisantă la tavan RollMatic OD

în varianta alb trafic RAL 9016

Ușa culisantă la tavan RollMatic OD, care care economiseşte spaţiu, este ideală pentru modernizare. Construcția îngustă a ușii culisante la tavan permite montarea chiar și în condiții de spațiu foarte redus în garaj. Datorită construcției foarte compacte, ușa are nevoie de o înălțime de rabatere de numai 60 mm

Acționarea standard ProMatic poate fi montată, la alegere, pe șina de ghidare orizontală din dreapta sau stânga; nu este necesară o înălțime de construcție suplimentară.  

Cu ajutorul acționării SupraMatic disponibile opțional, ușa dumneavoastră culisantă la tavan se deschide mai rapid și puteți ajunge imediat din stradă direct în garaj. Nu veţi mai dori să renunţaţi la funcţiile pentru confort precum deschiderea intermediară, de ex., pentru ventilarea garajului şi nici la funcţia de iluminare a sistemului de acţionare care pot fi accesate separat, cu ajutorul telecomenzii.

Motive bune în favoarea ușilor de garaj Hörmann RollMatic

Echilibrarea fiabilă a greutăţii

Echilibrarea fiabilă a greutăţii

Un sistem de echilibrare a greutății, integrat în șinele de ghidare, ajută sistemul de acționare la deschiderea respectiv închiderea ușii și protejează mecanismul de acționare. Pachetele de arcuri multiple și cablurile de oțel duble asigură blatul ușii împotriva căderii în orice poziție. În cazul unei deschideri de urgenţă, uşa se deschide manual cu uşurinţă. La ușa rulou nu va fi nevoie de o manivelă pentru aceasta.

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Sistem sigur de decuplare automată

Sistem sigur de decuplare automată

Ușile RollMatic sunt, datorită sistemelor de acționare standard cu demaraj progresiv și oprire lină, deosebit de silențioase și protejate. Prin intermediul sistemului de echilibrare a greutății și al întreruperii automate fiabile ușa se oprește în siguranță în cazul apariției unor obstacole neașteptate. Pentru o protecţie şi o siguranţă sporită vă recomandăm montarea unei bariere luminoase care funcţionează fără contact.

Adaptat perfect

Adaptat perfect

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de comandă BiSecur sunt 100 % compatibile. De exemplu, puteți acționa încuietorile ușilor, sistemul de acționare sau alte dispozitive cu receptor BiSecur pe lângă ușa de la garaj și poarta de intrare cu doar o apăsare de buton de pe telecomanda dvs. manuală sau wireless. Interfața standard HCP în fiecare sistem de acționare Hörmann o face și mai accesibilă pentru dumneavoastră. Aceasta face și mai ușoară conectarea în rețea a tuturor ușilor de garaj și sistemelor de acționare a ușilor Hörmann la sistemele externe tip smart home.

Ușă rulou compactă

Ușă rulou compactă

Ușile-rulou RollMatic sunt cea mai bună alegere atunci când zona tavanului din garajul dumneavoastră trebuie să rămână liberă, sau dacă garajul dumneavoastră este prea mic pentru o ușă culisantă la tavan ori o ușă secțională. Cortina ușii-rulou se înfășoară compact în dreptul buiandrugului și puteți utiliza zona tavanului pentru lămpi sau ca spațiu suplimentar de depozitare. Pentru situațiile constructive cu stâlpi laterali mici folosiţi uşa RollMatic şi ca uşă-rulou exterioară, pentru montare în faţa deschiderii din zidărie.

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Nu mai trebuie să ieșiți niciodată pe vânt și vreme urâtă până în fața ușii pentru a verifica dacă ușa dumneavoastră culisantă la tavan RollMatic OD este închisă. La apăsarea pe butoane culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă indică poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Controlul ușii dumneavoastră nu poate fi mai confortabil și mai sigur de atât.


*** În cazul utilizării fără vizibilitate la ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Ușă culisantă la tavan care economisește spațiu

Ușă culisantă la tavan care economisește spațiu

În cazul garajelor cu buiandrug foarte mic se potrivesc, în special, ușile culisante la tavan RollMatic OD. Cortina ușii este ghidată pe tavan prin intermediul șinelor de ghidare înguste. Datorită montajului lateral, care economisește spațiu, al sistemului de acționare, RollMatic OD are nevoie de numai 60 mm înălțime de rabatere.

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Galerie imagini

Uşă rulou pentru garaj

în varianta Decograin Golden Oak

Uşă rulou pentru garaj și uşă alăturată

în varianta alb trafic RAL 9016

Uşă rulou pentru garaj

în varianta alb trafic RAL 9016

Cataloage