Pentru orice zonă a casei
ușa potrivită

Uși

Uşi de intrare în locuinţă

Noua dumneavoastră ușă de intrare în locuință trebuie să fie ceva special. Ea trebuie să se potrivească stilului casei dumneavoastră, să fie reprezentativă și să dovedească bunul dumneavoastră gust. Însă ușa dumneavoastră de intrare în locuință trebuie să corespundă și unor cerințe stricte de siguranță și să ajute la economisirea de energie prin valori de izolare termică ridicate.

Spre uși de intrare în locuinţă

Uşi de intrare

Aceste uși de intrare de înaltă calitate conving prin valori bune ale izolării termice, o echipare fiabilă pentru siguranță, gama variată de modele și raportul calitate-preț atrăgător.

 

Spre uși de intrare

Uşi cu funcţii speciale pentru casa dumneavoastră

Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre modernizare, Hörmann vă oferă ușa potrivită pentru orice zonă a casei. Indiferent că este vorba de uși de siguranță pentru pivniță sau intrarea în garaj, uși retardante la foc pentru încăperea centralei termice sau uși multifuncționale pentru încăperea dedicată hobby-urilor dumneavoastră – ușile noastre din oțel de înaltă calitate asigură faptul că vă simțiți bine și în siguranță între pereții casei dumneavoastră.

Spre uși cu funcţii speciale pentru casa dumneavoastră

Uși alăturate garaj

Ușile alăturate sunt pur și simplu practice. La Hörmann, pentru uşa basculantă Berry, ușa secțională sau ușa rulou pentru garaj RollMatic găsiți şi o uşă alăturată cu aspect similar.

Spre uși alăturate garaj