Uși basculante Berry

Calitatea iese în evidenţă şi din punct de vedere estetic

Totul este în favoarea originalului: calitate și siguranță, aspect și confort, tehnică perfecționată. În fiecare ușă Hörmann Berry este acumulată experiența a peste 50 de ani de cunoștințe în domeniul construcțiilor de uși de garaj. Datorită varietății de modele veți găsi cu siguranță și ușa perfectă pentru casa dumneavoastră.

Modelele din oțel sunt disponibile în mod standard în culoarea deosebit de convenabilă alb trafic, în 7 culori preferate convenabile, precum și în 200 de alte nuanțe conform standardului RAL (cu excepția celor cu efect perlat, fosforescent și a culorilor metalizate). Ușile din lemn masiv sunt disponibile în variantele cu molid nordic și brad canadian.

Pentru aproape orice model de ușă la Hörmann este disponibilă ușa pietonală alăturată potrivită. Astfel ușa de garaj și cea pietonală alăturată formează o unitate armonioasă.

Ușile basculante Berry sunt testate și certificate conform cerințelor stricte de siguranță ale normei europene 13241-1. Dacă vechea dumneavoastră ușă de garaj corespunde normei de siguranță UE puteți afla cu ajutorul Listei de verificare pentru siguranță.

Vedere de ansamblu modele uși din oțel

Model 902, alb trafic, RAL 9016

Model 941, alb trafic, RAL 9016

Model 957, alb trafic, RAL 9016

Model 990, alb trafic, RAL 9016

Model 968, alb trafic, RAL 9016

Model 984, alb trafic, RAL 9016

Motiv 985, Verkehrsweiß RAL 9016

Model 985, alb trafic, RAL 9016

Motiv 973, Verkehrsweiß RAL 9016

Model 973, alb trafic, RAL 9016

Model 977, alb trafic, RAL 9016

Model 979, alb trafic, RAL 9016

Motiv 913, Verkehrsweiß RAL 9016

Model 913, alb trafic, RAL 9016

Model 988, alb trafic, RAL 9016

Motiv 903, Verkehrsweiß RAL 9016

Model 903, alb trafic, RAL 9016

Vedere de ansamblu modele uși din lemn masiv

Model 925, molid nordic

Model 927, molid nordic

Model 931, molid nordic

Model 933, molid nordic

Model 937, molid nordic

Model 934, molid nordic

Model 936, molid nordic

Model 905, molid nordic

Motive bune în favoarea uşilor basculante Hörmann Berry

Protecţie de jur împrejur datorită detaliilor bine gândite

Protecţie de jur împrejur datorită detaliilor bine gândite

Un exemplu pentru dotările de înaltă calitate pentru siguranță ale ușilor basculante Berry sunt capacele de protecție flexibile montate pe brațele pârghiilor de rabatere și baghetele flexibile din material plastic dintre blatul ușii și cadru. Acestea reduc pericolul contuziilor şi prinderii accidentale în uşă.

De acest grad ridicat de siguranţă și protecție dispun doar uşile basculante Hörmann.
Durabilitate şi siguranţă optimă

Durabilitate şi siguranţă optimă

Dacă unul dintre arcuri se rupe după mai mulţi ani de utilizare, celelalte arcuri rămase intacte susţin uşa. Astfel ușa este asigurată fiabil împotriva căderii. Distanţa dintre spirele arcurilor este atât de mică, încât nici măcar degetele copiilor nu se pot prinde practic în ele.

Deschidere şi închidere simplă pentru utilizator

Deschidere şi închidere simplă pentru utilizator

După deschiderea completă ușa este amortizată de opritor și se oprește în siguranță într-o zonă ambutisată special din șine.

Brațul de pârghie cu o formă specială presează ușa la închidere strâns pe lângă toc, iar ușa se închide astfel de la sine. În felul acesta nu rămâne nicio crăpătură între uşă şi cadrul ei.

Siguranţă datorită încuierii inovatoare

Siguranţă datorită încuierii inovatoare

Sistemul unic de blocare cu piedică al uşilor basculante Hörmann fixează colţurile blatului uşii strâns de cadru, închizând astfel mult mai bine decât broaştele normale cu zăvor. Astfel, ridicarea ușii este pratic imposibilă. Cu ajutorul unui set pentru instalare ulterioară opțional, pe care îl puteți monta simplu chiar dumneavoastră, mai puteți încuia suplimentar ușa și în partea de sus.

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Adaptat perfect

Adaptat perfect

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de comandă BiSecur sunt 100 % compatibile. De exemplu, puteți acționa încuietorile ușilor, sistemul de acționare sau alte dispozitive cu receptor BiSecur pe lângă ușa de la garaj și poarta de intrare cu doar o apăsare de buton de pe telecomanda dvs. manuală sau wireless. Interfața standard HCP în fiecare sistem de acționare Hörmann o face și mai accesibilă pentru dumneavoastră. Aceasta face și mai ușoară conectarea în rețea a tuturor ușilor de garaj și sistemelor de acționare a ușilor Hörmann la sistemele externe tip smart home.

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Acum nu mai este nevoie să verificați nemijlocit dacă ușa este închisă, în condiții meteorologice defavorabile sau când este vânt. La o simplă apăsare de buton, culoarea LED-ului de pe telecomanda HS 5 BS sau de pe butonul de interior FIT 5 BS vă indică poziția ușii.  Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton * uşa se va închide. O comandare mai comodă şi mai sigură a uşilor şi porţilor nici nu este posibilă.

*  în cazul utilizărilor fără posibilitatea vizibilității asupra ușii este necesară o barieră luminoasă suplimentară

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Galerie imagini

Uşă din oţel model 902

Alb trafic RAL 9016

Model 905

cu placare la locul utilizării

Uşă din lemn masiv model 933

Molid nordic

Uşă din oţel model 973

Decograin Golden Oak

Uşă din oţel model 990

Verde brad RAL 6009

Uşă din lemn masiv model 925

Molid nordic, culoare verde brad

Cataloage