Porţi culisante de curte

Porți culisante - construcție autoportantă, standard ridicat de siguranță, complet preasamblate

Porţile culisante Hörmann, din profiluri stabile de oţel,  sunt livrate ca elemente complete cu o lăţime utilă a deschiderii de până la 16 metri. Astfel, în cazul unor instalaţii care funcţionează în direcţii opuse, în tandem, se poate ajunge la o lăţime de 32 metri. Construcţia este autoportantă. Avantajele: lucrări de fundație foarte reduse, fără montaj de șină de culisare pe pardoseală, fără defectări ale cursei porții din cauza gheții, zăpezii sau murdăriei prea mari.

Motive bune în favoarea porţilor culisante, marca Hörmann

Benzi suplimentare din aluminiu*

Benzi suplimentare din aluminiu*

Pe ambele părți ale profilului superior al porții sunt aplicate benzi de aluminiu*. Astfel se evită un contact direct al rolelor cu stratul de vopsea de înaltă calitate al porții. Aspectul frumos al acesteia este păstrat.


* La tipul HS incluse în livrare, la tipul HSS / HS Alu disponibile opțional.

Tablou de comandă sigur pentru automatizare

Tablou de comandă sigur pentru automatizare

Cinci sisteme de siguranță a canturilor, cu funcție de autosupraveghere, opresc poarta imediat - chiar și în cazul aplicării unei rezistențe reduse. Acest lucru garantează un nivel maxim de siguranță pentru persoane și autovehicule.

Sistem electronic sigur de comandă

Sistem electronic sigur de comandă

Sistemul electronic de comandă al mecanismului de antrenare este integrat în stâlp. Acesta se află pe partea din interiorul curții. Pentru lucrări de întreținere și reglare nu trebuie decât să fie deschis capacul stâlpului. O telecomandă, care poate fi codată individual, face deschiderea porții culisante deosebit de confortabilă, din mașină, pentru șoferii din parcul dumneavoastră auto. Acest lucru este deosebit de avantajos în cazul porților foarte frecventate.

Sistem electronic performant pentru toate funcțiile de comandă:
  • Extinderea cantului de contact
  • Comandă radio
  • Sistem de citire carduri
  • Sistem automat de temporizare/deschidere
  • Bucle de inducție
  • Bariere luminoase
  • Afișaj: deschis, închis, ușa funcționează
Cataloage