Cel mai amplu program din Europa

Uși

Uși și tocuri pentru construcţii specilizate

De zeci de ani, Hörmann și-a dezvoltat programul pentru uși în mod continuu, pentru a ajunge la oferta completă de azi. Pe lângă această gamă foarte variată, Hörmann oferă și soluții personalizate cu adaptare pentru cazuri individuale. Fabricile cu înaltă specializare dezvoltă şi produc elemente de construcţie care se remarcă prin calitate, fiabilitate şi durabilitate.
Fiind prezenţi în cele mai importante regiuni economice internaţionale suntem un partener, puternic, orientat spre viitor pentru construcţia specializată şi cea industrială.

Uşi multifuncţionale

Ușile multifuncționale Hörmann din oțel și oțel inoxidabil sunt adecvate pentru numeroase utilizări în interior și exterior. Ușile cu 1 și 2 canaturi se montează peste tot acolo unde sunt necesare elemente de ușă robuste. Cu numeroase funcții suplimentare precum protecție împotriva incendiilor și fumului, izolație fonică sau protecţie împotriva efracţiei.


Spre uși multifuncționale

Uși automate cu canaturi batante

Ușile cu canaturi batante, în combinație cu un sistem de acționare pentru uși, oferă circulație liberă în zonele publice, la locul de muncă și acasă. Prin intermediul ușilor automate cu canaturi batante, Hörmann oferă o soluție și pentru protecţia contra incendiilor.


Spre uși automate cu canaturi batante

Uşi cu funcţii speciale pentru construcţii specifice

Uși interioare robuste, uşi de intrare în locuinţă sigure, uşi de birou complet vitrate şi uşi exterioare cu rupere termică - polivalența este punctul nostru forte.

 

Spre uși cu funcţii speciale pentru construcţii specifice

Tocuri din oţel

Programul Hörmann de tocuri din oţel oferă soluţii optime pentru montarea în pereţi de zidărie şi pereţi despărţitori. Tocuri pentru uși, ferestre, sau ornamentale/de trecere cu boltă segmentată sau în arc de cerc, ori în combinaţie cu elemente laterale şi oberliht.

 

Spre tocuri din oțel

Uși pentru construcţia de locuinţe

Uşi de intrare în locuinţă

O ușă de intrare în locuință nouă trebuie să fie ceva special. Ea trebuie să se potrivească stilului casei, să fie reprezentativă și să dovedească astfel bun gust. Însă ușa de intrare în locuință trebuie să corespundă și unor cerințe stricte de siguranță și să ajute la economisirea de energie prin valori de izolare termică ridicate.

 

Spre uși de intrare în locuință

Uși cu funcții speciale pentru construcția de locuințe

Uși de calitate din oțel: pentru intrarea securizată de la subsol, pentru atelierul de lucru sau camera de hobby, pentru camera copiilor sau camerele adolescenților, pentru mansardă sau trecerea dintre garaj şi casă.

 

Spre uși cu funcţii speciale pentru construcţia de locuințe

Uşi alăturate garaj

Ușile alăturate sunt pur și simplu practice. La Hörmann pentru uşa basculantă Berry, ușa secțională, sau ușa rulou pentru garaj RollMatic găsiți şi o uşă alăturată cu aspect similar.

 

Spre uși alăturate garaj

Motive bune în favoarea ușilor Hörmann

Calitate de marcă din Germania

Calitate de marcă din Germania

Produsele Hörmann sunt dezvoltate și fabricate de către noi în fabrici foarte specializate. 

Produse pentru mai multe generații

Produse pentru mai multe generații

Testele de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate marca Hörmann.

Viitorul dintr-o privire

Viitorul dintr-o privire

Compania Hörmann este un bun exemplu. De aceea, încă astăzi, compania își acoperă deja 100% din necesarul de energie din curent ecologic.