Uşi cu funcţii speciale pentru construcţii specifice

Uși cu funcții speciale pentru interior şi exterior

De la uși interioare robuste, uși sigure de intrare în locuință și uși de birou complet vitrate, până la uși exterioare cu rupere termică, Hörmann oferă un program variat cu numeroase variante de culori și echipări.

Obțineți o vedere de ansamblu.

Uşi de interior robuste

Uşi de interior robuste

Graţie numeroaselor avantaje, uşile de interior ZK sunt utilizate de decenii în birouri şi spaţii administrative. Ele sunt robuste, au forme stabile şi rezistă bine la uzură. Uşile de interior OIT au fost concepute pentru utilizarea zilnică intensă în industrie, comerţ, clădiri administrative, şcoli şi zone militare. În funcţie de domeniul de utilizare şi cerinţe sunt disponibile diverse umpluturi.

Uşi sigure de intrare în locuinţă

Uşi sigure de intrare în locuinţă

Uşa de siguranţă şi de protecţie contra incendiilor WAT de la Hörmann este alegerea potrivită pentru uşile de intrare în locuinţă de la casele multifamiliale, de exemplu. Uşa robustă din oţel dispune de o dotare standard de siguranţă şi de protecţie contra incendiilor şi, datorită acestui fapt, oferă locuitorilor clădirii un sentiment de siguranţă. Graţie variantelor de culori şi dotări aveţi o garanţie suplimentară că această uşă îndeplineşte orice pretenţie individuală.

Uşi de birou complet vitrate

Uşi de birou complet vitrate

Uşile de interior ES 50, elegante şi lucrate cu fineţe dar stabile, sunt recomandate pentru interioare pretenţioase, ca de exemplu în birouri şi clădiri administrative. Aspectul uşii poate fi adaptat armonios arhitecturii interioare. Suprafeţele mari vitrate asigură o atmosferă luminoasă şi prietenoasă. Aceste uşi din aluminiu satisfac toate aşteptările înalte pe care le puteţi avea în ce privește calitatea şi dotarea unor uşi de interior cu adevărat pretenţioase.

Uşi exterioare cu rupere termică

Uşi exterioare cu rupere termică

În prezent reducerea costurilor energetice este mai importantă ca niciodată. În aceste condiţii se recomandă uşa exterioară MZ Thermo. Această uşă multifuncţională cu elemente cu rupere termică - blat, toc şi etanşare la pardoseală de jur împrejur - permite o îmbunătăţire a izolării termice cu până la 30 % comparativ cu uşile multifuncţionale obişnuite. Pentru o etanşare exterioară deosebit de sigură este disponibil modelul KSI Thermo RC 2.

Pentru zone de intrare luminoase şi reprezentative se recomandă uşa cu ramă complet vitrată TC 80.