Uşi rapide

Uşi rapide - standard cu tablou de comandă FU - cu convertizor de frecvență

Uşile rapide Hörmann sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru îmbunătăţirea climatului interior şi economisirea de energie, atât la interior precum şi ca închideri exterioare. Programul Hörmann include uși transparente, cu deschidere verticală și orizontală, cu cortină flexibilă, în combinație cu uși secționale și uși rulou, precum și uși care se înfășoară în spirală puternice și ușor de utilizat, cu profile de aluminiu cu suprafață netedă.

Ușile au, uneori, o pondere mare în fațada clădirii în cazul imobilelor comerciale. Astfel ele oferă un potențial enorm de economisire a energiei - informații privind armonizarea și dotarea ulterioară pot fi găsite în calculul de economisire a energiei Hörmann.

Motive bune în favoarea ușilor rapide Hörmann

Siguranţă ca dotare de serie

Siguranţă ca dotare de serie

Siguranță fără atingere

Grila de fotocelule integrată în elementele laterale monitorizează zona de închidere a blatului ușii până la
o înălțime de 2500 mm. Datorită grilei de fotocelule de siguranță, sunt îndeplinite cerințele privind siguranța conform EN 13241-1.

Alte instalaţii care ar putea fi montate pe uşă devin astfel inutile (de ex. sistem de siguranţă a cantului inferior sau bariere luminoase suplimentare). Profitaţi de această siguranţă sporită şi de această uşă deosebit de uşor de montat şi întreţinut.
Procese de lucru optimizate

Procese de lucru optimizate

Durată de viață standard lungă și eficiență economică ridicată

Tabloul de comandă standard, cu convertizor de frecvenţă ca soluţie de serie, uşurează întregul mecanism al uşii şi asigură o cursă aproape fără uzuri, silenţioasă a uşii.

Datorită vitezei mari de deschidere şi închidere, procesele de lucru sunt optimizate iar pierderile de căldură sunt reduse. În plus, prin pornirea şi oprirea lină, mecanismul uşii lucrează uşor şi, astfel, durata de viață a uşii creşte de mai multe ori. În cazul ușilor cu izolație, grele, cursa ușii este susținută de arcuri, iar la ușile secționale cu șine de culisare H și V prin contragreutăți care nu se uzează.
Izolare termică eficientă

Izolare termică eficientă

Secțiuni din oțel umplute uniform

Secțiunile din oțel zincat la cald, cu perete dublu şi umplutură din spumă poliuretanică rigidă, oferă o izolare termică deosebit de mare. Uşile se furnizează în mod standard în nuanţa alb aluminiu (RAL 9006). Profilul liniar fin cu textură Micrograin de pe partea exterioară este convingător, iar pe partea interioară secțiunile au o textură Stucco în relief.

Izolare termincă mai bună cu ThermoFrame

Halele încălzite au nevoie de uși rapide bine izolate. ThermoFrame separă elementul lateral de corpul construcției. Separarea termică, inclusiv etanşările suplimentare, îmbunătăţesc izolarea termică cu până la 15 % şi sunt simplu și rapid de montat. ThermoFrame poate fi comandat opțional la ușile cu secțiuni cu grosime de 42 mm și 67 mm. La ușile Iso Speed Cold 100 el face parte din furnitura de livrare.
Claritate perfectă de lungă durată

Claritate perfectă de lungă durată

Vitrări opționale

Vitrarea Duratec garantează, în ciuda solicitărilor intense din mediul industrial dur, o rezistență maximă la zgârieturi. Finisajul special al suprafeței protejează geamul împotriva urmelor de curăţare și a zgârieturilor.

Pentru ușile izolate de 67 mm puteți achiziționa rama din aluminiu pentru geam, în varianta cu rupere termică cu vitrări triple. Ușile izolate de 42 mm le livrăm cu vitrare dublă.

Datorită baghetelor detașabile de pe partea interioară, geamurile defecte se pot înlocui simplu și rapid.
SmartControl

SmartControl

Cu SmartControl puteți realiza oricând analiza tehnică a sistemului de comandă al ușii dumneavoastră rapide. Prin portalul online, atunci când apare un mesaj de eroare putem să accesăm în timp real cele mai importante informații și adeseori putem remedia rapid erorile. Astfel, reduceți costurile prin operații de service mai puține și mai rare și profitați de timpi de nefuncționare mai scurți sau mai rari, întrucât piesele de uzură pot fi schimbate din timp.

Cataloage