Uşi multifuncţionale

Ușile de incendiu, din oțel, H3 OD sunt construite conform cerințelor europene privind protecția împotriva incendiilor și sunt aliniate cu viitorul standard armonizat pentru aceste produse - EN 16034, precum și testate conform DIN 4102 și EN 1634. Aceasta înseamnă că, după implementarea europeană a normelor pentru produse, acestea vor înlocui autorizările naționale. Pentru utilizarea în proiecte a ușilor dumneavoastră de incendiu se vor mai aplica numai acest standard european precum și cerințele specifice naționale.

Obțineți o vedere de ansamblu

Uşi de protecţie împotriva incendiilor și fumului

Uşi de protecţie împotriva incendiilor și fumului

Daunele cauzate de fum și incendii pot avea urmări fatale, care pun viața în pericol. Cu atât mai importantă este echiparea sigură cu uși de protecție împotriva incendiilor și fumului. De aceea este bine că vă puteți baza pe ușile testate și agrementate de către instituțiile de supraveghere în construcții de la Hörmann, cu protecție împotriva incendiilor și etanșare la fum.

Uşi fonoizolante

Uşi fonoizolante

Zgomotul nu reduce numai capacitatea de concentrare, ci poate declanșa stresul și poate conduce la îmbolnăvirea permanentă. De aceea este important ca zgomotul să poată fi izolat cât mai bine posibil acolo unde apare. Ușile cu izolare acustică Hörmann constribuie decisiv în acest sens cu cu o fonoizolare de până la 61 dB.

Uşi de siguranţă

Uşi de siguranţă

Siguranța are prioritate! Ușile rezistente la efracție de la Hörmann sunt testate și certificate din 1999 conform normelor europene ENV 1627 până la 1630. Ușile de siguranță cu 2 canaturi din clasa de rezistență RC 3 cu funcție completă de panică, în conformitate cu EN 1125, vă asigură ieșirile de urgență în mod fiabil în același timp opunând rezistență împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție.

Uşi multifuncţionale

Uşi multifuncţionale

Pentru magazie sau birou, pentru interior sau exterior, cu sau fără echipare specială – programul variat de uși multifuncționale Hörmann îndeplinește cele mai diferite cerințe.

Motive bune în favoarea ușilor multifuncționale Hörmann

Construcții personalizate

Construcții personalizate

Aveți posibilitatea de a extinde funcțiile principale ale ușilor multifuncționale (de ex. protecție contra incendiilor), în funcție de cerințele individuale. Vă stau la dispoziție numeroase funcții suplimentare. Echipați-vă de ex. ușa de protecție împotriva incendiilor cu un sistem de siguranță RC 2, cu rezistență la efracție.

Aspect similar al sistemului

Aspect similar al sistemului

Indiferent dacă este vorba despre o ușă de protecție contra incendiilor sau de una cu etanșeitate la fum – ușile multifuncționale Hörmann conving prin aspectul lor similar până în cele mai mici detalii. Indiferent de funcțiile lor, toate ușile se potrivesc perfect ca aspect unele cu altele. Astfel, construcția dumneavoastră va avea un aspect unitar al ușilor.

Căi de acces fără bariere

Căi de acces fără bariere

Ușile automate Hörmann cu canaturi batante pentru treceri fără bariere pot fi utilizate în orice condiții. Puteți achiziționa ușile noastre multifuncționale echipate cu un sistem de acționare corespunzător din fabrică. Puteți opera ușa automată foarte confortabil prin intermediul unui buton, al unui senzor radar sau al unui detector de mișcare, ori prin intermediul elementelor de control Hörmann cu  tehnică radio BiSecur, ca de ex. o telecomandă confortabilă.

Dezvoltate astăzi pentru viitor

Dezvoltate astăzi pentru viitor

Conform noilor norme europene pentru produse EN 16034 și EN 14351:
Ușile de incendiu din oțel, H3 OD, sunt construite conform cerințelor europene privind protecția împotriva incendiilor, sunt aliniate cu viitoarea normă pentru produse EN 16034 precum și testate conform DIN 4102 și EN 1634. Aceasta înseamnă pentru dumneavoastră că, după implementarea standardelor pentru produse, acestea vor înlocui autorizările naționale.

Pentru planificarea ușilor dumneavoastră de incendiu se vor mai aplica numai această normă europeană precum și cerințele naționale. Ușile multifuncționale din oțel, D65 OD, sunt în conformitate cu norma pentru produse EN 14351 și sunt livrate cu marcajul CE.
Cataloage