Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Confort și siguranță pentru casa dumneavoastră

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, sau în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de acționare pentru ușa de garaj de la Hörmann dispuneți permanent "de cale liberă", căci puteți deschide rapid, confortabil și sigur ușa de garaj și poarta de la curte, din mașină, de la telecomandă. Cu ajutorul sistemului confortabil și rapid SupraMatic, al sistemului cu preț avantajos ProMatic precum și al acționării cu acumulator ProMatic Akku, sistemul de acționare pentru garaje fără alimentare electrică de la rețea, Hörmann oferă o tehnică de acționare inovatoare.
Standard pentru toate acționările ușilor de garaj este noul sistem radio BiSecur. Sistemul inovator Hörmann BiSecur cu interogare de stare convinge prin funcționalitățile unice pentru confort și siguranță, precum și datorită telecomenzilor cu design exclusiv, cu aspect lucios.

Cu ajutorul Hörmann BiSecur Gateway se pot comanda confortabil sistemele de acţionare ale uşilor de garaj şi ale porţilor de intrare în curte, uşa de intrare în locuinţă* Hörmann dar şi alte dispozitive, prin smartphone sau tabletă. Suplimentar, chiar şi când sunteţi plecat, puteţi afişa poziţia ușii pentru acționările ușilor de garaj și porților de intrare în curte, precum și dacă ușa de intrare în locuință* este încuiată sau nu. Mai multe informații se regăsesc în broșura "BiSecur SmartHome" și pe www.bisecur-home.com.

*cu echipare specială

Motive bune în favoarea sistemelor de acţionare pentru uşile de garaje, marca Hörmann

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio bidirecțional BiSecur este definiția tehnologiei inovatoare pentru operarea confortabilă și sigură a ușilor de garaj și acționărilor pentru porți de curte, acționărilor pentru uși de interior, iluminare și multe altele.

Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur, dezvoltat de Hörmann, are rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest sistem a fost testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii Ruhr din Bochum.
Sigur

Sigur

Spărgătorii au probleme cu uşile de garaj automate Hörmann: odată uşa închisă, mecanismul arestor de siguranță se anclanşează automat în opritorul tijei de ghidare. Uşa se blochează imediat şi nu mai poate fi deschisă forţat nici cu ajutorul unei pârghii. Sistemul de blocare este pur mecanic, continuând să funcţioneze chiar şi în cazul unei pene de curent, spre deosebire de sistemele de acţionare ale altor producători.

Perfect adaptat și 100 compatibil

Perfect adaptat și 100 compatibil

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de control BiSecur sunt 100 % compatibile. Cu o telecomandă sau, de ex., cu o tastatură radio cu cod puteți deschide confortabil pe lângă ușa de garaj și poarta dumneavoastră de intrare în curte echipată cu un sistem de acționare Hörmann, sistemele de acționare ale ușilor sau alte aparate cu receptoare BiSecur.
Cu ajutorul aplicației noastre* și al  BiSecur Gateway vă puteți controla sistemele de acționare ale ușilor de garaj, porților de intrare în curte, ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann**

sau sistemul de acționare pentru uși interioare PortaMatic precum și alte aparate, confortab, prin smartphone sau tabletă.

* Pentru smartphone-uri sau tablete cu sistem de operare iOS și Android.
** Pentru această funcție este necesar ca ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe să fie echipată cu încuietoarea automată S5 / S7 Smart.
Fiabil

Fiabil

Întreruperea automată fiabilă a mișcării oprește în siguranță ușa în cazul apariției unor obstacole neașteptate. Pentru o protecţie şi o siguranţă sporită recomandăm montarea unei bariere de fotocelule care funcţionează fără atingere. În cazul modelului Hörmann de acționare SupraMatic P bariera este deja inclusă în livrarea standard.

Datorită funcțiilor de demaraj progresiv și oprire controlată, ușa dumneavoastră de deschide și se închide fără smucituri și fără zgomot. Fazele de pornire şi oprire pot fi reglate individual pentru uşa dumneavoastră de garaj. Toate acestea vă protejează uşa pentru a vă putea bucura de ea mai mult timp.
Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Rapiditate extremă

Rapiditate extremă

Cu ajutorul sistemului de acţionare SupraMatic, combinat cu o uşă secţională de garaj marca Hörmann, vă mişcaţi mai repede şi mai sigur. Viteza de deschidere cu până la 50% mai ridicată înseamnă un plus de siguranţă şi mai puţin stres la intrările în garajele cu trafic intens. Comparaţi viteza de deschidere a sistemului de acţionare SupraMatic cu cea a sistemelor de acționare obișnuite.

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Când bate vântul sau este vreme urâtă nu mai este nevoie să ieșiți din casă acum pentru a verifica dacă ușa este închisă. La apăsarea pe butoane, culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă va indica poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Controlul ușii dumneavoastră nu poate fi mai confortabil și mai sigur de atât.

***  În cazul utilizării fără vizibilitate spre ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Certificate

Certificate

Sistemele de acţionare Hörmann pentru uşi de garaj sunt adaptate optim la uşile secţionale pentru garaje de la Hörmann şi sunt testate şi certificate conform directivelor TTZ, „Protecţia antiefracţie a uşilor de garaj”, de către instituții de testare independente.

Cataloage