Uși basculante Berry

Calitatea iese în evidenţă şi din punct de vedere estetic

Totul este în favoarea originalului: calitate și siguranță, aspect, confort și tehnică perfecționată. În fiecare ușă Hörmann Berry este acumulată experiența a peste 50 de ani de cunoștințe în domeniul construcțiilor de uși de garaj.

Datorită varietății de modele puteți găsi pentru fiecare casă ușa potrivită.

Motive bune în favoarea uşilor basculante Hörmann Berry

Protecţie de jur împrejur datorită detaliilor bine gândite

Protecţie de jur împrejur datorită detaliilor bine gândite

Un exemplu pentru dotările de înaltă calitate pentru siguranță ale ușilor basculante Berry sunt capacele de protecție flexibile montate pe brațele pârghiilor de rabatere și baghetele flexibile din material plastic dintre blatul ușii și cadru. Acestea reduc pericolul contuziilor şi prinderii accidentale în uşă.

De acest grad ridicat de siguranţă și protecție dispun doar uşile basculante Hörmann.
Durabilitate şi siguranţă optimă

Durabilitate şi siguranţă optimă

Dacă unul dintre arcuri se rupe după mai mulţi ani de utilizare, celelalte arcuri rămase intacte susţin uşa. Astfel ușa este asigurată fiabil împotriva căderii. Distanţa dintre spirele arcurilor este atât de mică, încât nici măcar degetele copiilor nu se pot prinde practic în ele.

Deschidere şi închidere simplă pentru utilizator

Deschidere şi închidere simplă pentru utilizator

După deschiderea completă ușa este amortizată de opritor și se oprește în siguranță într-o zonă ambutisată special din șine.

Brațul de pârghie cu o formă specială presează ușa la închidere strâns pe lângă toc, iar ușa se închide astfel de la sine. În felul acesta nu rămâne nicio crăpătură între uşă şi cadrul ei.

Siguranţă datorită încuierii inovatoare

Siguranţă datorită încuierii inovatoare

Sistemul unic de blocare cu piedică al uşilor basculante Hörmann fixează colţurile blatului uşii strâns de cadru, închizând astfel mult mai bine decât broaştele normale cu zăvor. Astfel, ridicarea ușii este pratic imposibilă. Cu ajutorul unui set pentru instalare ulterioară opțional, pe care îl puteți monta simplu chiar dumneavoastră, mai puteți încuia suplimentar ușa și în partea de sus.

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecțional, este marca unei tehnici progresiste și dovada unei utilizări confortabile, în condiții de siguranță pentru uși de garaj, sisteme de acționare porți de intrare în curte, sisteme de acționare uși, iluminare și multe altele.
Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur dezvoltat de Hörmann, cu rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest procedeu este testat și certificat de experții în securitate ai Universității din Ruhr, Bochum și de institute de testare independente.

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Interogarea confortabilă a poziţiei ușii

Acum nu mai este nevoie să verificați nemijlocit dacă ușa este închisă, în condiții meteorologice defavorabile sau când este vânt. La o simplă apăsare de buton, culoarea LED-ului de pe telecomanda HS 5 BS sau de pe butonul de interior FIT 5 BS vă indică poziția ușii.  Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton * uşa se va închide. O comandare mai comodă şi mai sigură a uşilor şi porţilor nici nu este posibilă.

*  în cazul utilizărilor fără posibilitatea vizibilității asupra ușii este necesară o barieră luminoasă suplimentară

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Cataloage