Uși cu funcții speciale pentru construcția de locuințe

Ușa potrivită pentru orice încăpere – starea de bine garantată

Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre modernizare, Hörmann oferă ușa potrivită pentru orice zonă a casei. Indiferent că este vorba de uși de siguranță pentru pivniță sau intrarea în garaj, uși retardante la foc pentru încăperea centralei termice sau uși multifuncționale pentru o încăpere dedicată hobby-urilor dumneavoastră – ușile noastre din oțel de înaltă calitate asigură faptul că vă simțiți bine și în siguranță între pereții casei dumneavoastră. Descoperiți toate avantajele și funcțiile ușilor noastre din oțel și posibilitățile individuale de amenajare.

Motive bune în favoarea ușilor cu funcții speciale Hörmann

Izolare termică mai bună cu până la 49%

Izolare termică mai bună cu până la 49%

Izolare termică mai bună cu până la 49% - uși cu funcție specială pentru casă

Atunci ușa noastră de siguranță KSI Thermo, ușile multifuncționale MZ Thermo și MZ Thermo65 sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră! MZ Thermo65 convinge cu o izolare termică cu până la 49 % mai bună decât ușile multifuncționale obișnuite.

* Izolare termică cu până la 49 % mai bună la MZ Thermo65 comparativ cu o ușă multifuncțională obișnuită.
Echipament de siguranţă antiefracţie RC 2

Echipament de siguranţă antiefracţie RC 2

Ușile de siguranță KSI / KSI Thermo precum și ușa de protecție contra incendiilor și siguranță WAT sunt disponibile, standard, cu echipare rezistentă la efracție RC 2 testată. Pentru dumneavoastră asta înseamnă: un sentiment de siguranță și mai bun între pereții propriei case. Pentru ușa multifuncțională H3 OD echiparea este disponibilă opțional ca funcție suplimentară.
Configurare individuală

Configurare individuală

Proiectați-vă ușa conform dorințelor și gustului dumneavoastră individual. Puteți alege între diferite culori și decoruri, precum și vitrări.

Toc cu căptuşeală VarioFix din oţel

Toc cu căptuşeală VarioFix din oţel

Tocul inovator care îmbracă zidul, VarioFix, este soluția ideală pentru construcția de locuințe: principiul de montare cunoscut de la tocul de lemn este disponibil acum la VarioFix pentru prima dată și pentru un toc de oțel. În plus, tocul convinge și la capitolele design și robustețe.