Uşi secţionale pentru garaje

Ușa Hörmann dorită la calitate de marcă

Ușile secționale elegante, automatizate, se deschid vertical. Astfel se garantează un plus de spațiu în interiorul și în fața garajului - întreaga zonă de intrare rămânând liberă. Uşile secţionale se potrivesc întotdeauna la montaj - indiferent dacă deschiderea garajului are formă dreptunghiulară sau înclinată, are boltă segmentată sau în arc de cerc. De aceea ele sunt ideale pentru modernizare.

Motive bune în favoarea uşilor secţionale pentru garaje, marca Hörmann

Aspect general armonios

Aspect general armonios

[1] Aceleași distanțe între striații și treceri invizibile între secțiunile ușilor cu striații

Ușile de garaj Hörmann se remarcă printr-o distribuție uniformă a striațiilor [A]. Forma secţiunilor permite ca trecerile să rămână practic nevizibile atunci când uşa este închisă. Vă rugăm să faceţi o comparaţie!

[2] Repartizarea neuniformă a striațiilor [B], [C] din cauza înălțimilor diferite ale secțiunilor și trecerilor vizibile între secțiuni la ușile altor producători concurenți. Astfel se creează un aspect neuniform al ușii.

La cerere puteți achiziționa și ușile pietonale alăturate practice cu striațiile aliniate cu cele al ușii secționale de garaj. [3] Distribuție uniformă a casetelor
Pentru un aspect general armonios, la ușile secționale de garaj de la Hörmann distanțele dintre casetele individuale [D]  sunt exact aceleași pe înălțime. Acest lucru se obţine datorită secţiunilor cu înălţime egală pe toată înălţimea uşii. Și distanţele pe orizontală dintre casetele aceleiaşi secţiuni [E] sunt, de asemenea, uniforme. Astfel rezultă un aspect uniform al ușii. [4] Distribuție neuniformă a casetelor [F], [G] din cauza înălțimilor diferite ale secțiunilor la ușile altor producători concurenți. Astfel rezultă un aspect neuniform al ușii. La cerere sunt disponibile şi uşi pietonale alăturate cu o divizare identică a secţiunilor, cu un aspect similar cu cel al uşii secţionale de garaj.
Asortarea tocului cu blatul uşii

Asortarea tocului cu blatul uşii

Aspectul armonios al unei uși se obține din multe detalii minore: panoul de mascare [1] se livrează la ușile albe și pentru toate tipurile de suprafețe, întotdeauna, cu un aspect similar celui al secțiunilor ușii. Şi în felul acesta totul se potriveşte.

Montanții laterali [2] sunt livrați în mod standard cu suprafață albă Woodgrain. Pentru uşile secţionale cu suprafeţe Sandgrain, Silkgrain sau Decograin livrăm opţional profile de mascare ramă cu suprafaţă identică cu cea a secţiunilor uşii. În cazul ușilor Micrograin livrăm profilele de mascare ramă cu suprafață Silkgrain lisă. Și pentru ușile secționale colorate sau cele cu suprafețe Decograin veți primi opțional profile de mascare ramă asortate [2] cu suprafața și culoarea, respectiv decorul secțiunilor ușii. La aceste uși panoul de mascare [1] se livrează în mod standard întotdeauna cu aceeași suprafață și culoare, respectiv decor, similare cu cele ale secțiunilor ușii.
Panouri de mascare coplanare

Panouri de mascare coplanare

La uşile LPU acest panou de mascare (fascia) este cea mai elegantă soluţie pentru o acoperire nevizibilă a spaţiului dintre buiandrug şi blatul uşii. Când uşa este închisă, elementul superior al uşii este etanşat coplanar cu fascia.

Textura Decograin, redarea fidelă a detaliilor

Textura Decograin, redarea fidelă a detaliilor

Stratul de folie de plastic, rezistent la raze UV aplicat pe partea exterioară a secțiunilor din oțel conferă un aspect realist, natural de lemn, respectiv o eleganță metalică de culoarea antracitului. Frumusețea celor 6 texturi Decograin se păstrează timp îndelungat datorită protecției excelente a suprafeței.

Protecţie optimă îndelungată

Protecţie optimă îndelungată

Partea de jos a montantului vertical din material plastic rezistent la friabilitate, înalt de 4 cm, înconjoară montantul în zona periclitată de rugină și protejează sustenabil împotriva potențialei coroziuni. Diferit față de soluțiile concurenței, această protecție eficientă pe termen lung rezistă chiar și la umiditatea de lungă durată acumulată.


Împreună cu garnitura de pardoseală a ușii, piciorul montantului formează o închidere reușită și din punct de vedere al aspectului.

Izolare termică eficientă

Izolare termică eficientă

Întotdeauna atunci când garajul este integrat în corpul casei se recomandă o ușă de garaj bine etașată și izolatoare. Cu ajutorul Hörmann ThermoFrame îmbunătățiți caracteristicile de etanșare oricum superioare ale ușii LPU.

Profilul din material plastic, simplu de montat pe montantul uşii, asigură separarea termică a acestuia de zidărie şi o îmbunătăţeşte cu până la 15%*.

Primiți izolarea opțională a montantului, ThermoFrame, pentru toate ușile secționale Hörmann.
* În cazul ușii secționale pentru garaj cu perete dublu LPU cu dimensiunile: 5000 x 2125 mm
Soluţii practice

Soluţii practice

Pentru accesul simplu al persoanelor în garaj se recomandă o ușă pietonală înglobată, fără prag. În acest fel puteţi scoate bicicletele sau uneltele de grădină din garajul dumneavoastră fără să deschideţi uşa garajului.

Pragul din oțel inoxidabil are în mijloc o înălțime de numai 10 mm și la margini de numai 5 mm. Acest lucru facilitează trecerea şi reduce riscul de împiedicare.

Bineînțeles și mai multă siguranţă

Bineînțeles și mai multă siguranţă

Oaspeţilor nepoftiţi nu li se acordă nicio şansă cu uşile secţionale automate, marca Hörmann. În cazul în care uşa de garaj este închisă setul pentru securizarea uşii intră automat în opritorul tijei de ghidare, se blochează automat şi ușa nu poate fi ridicată nici cu ajutorul unei pârghii.

Acest dispozitiv patentat de blocare a uşii funcţionează pur mecanic şi poate fi utilizat şi în cazul lipsei alimentării cu energie electrică, spre deosebire de sistemele de acţionare ale concurenţei.
Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio BiSecur cu siguranță certificată

Sistemul radio bidirecțional BiSecur este definiția tehnologiei inovatoare pentru operarea confortabilă și sigură a ușilor de garaj și acționărilor pentru porți de curte, acționărilor pentru uși de interior, iluminare și multe altele.

Acest sistem de criptare BiSecur extrem de sigur, dezvoltat de Hörmann, are rază de acțiune stabilă, fără interferențe, vă oferă siguranța că nici un străin nu vă poate copia semnalul radio. Acest sistem a fost testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii Ruhr din Bochum.
Perfect adaptat și 100 compatibil

Perfect adaptat și 100 compatibil

Toate sistemele de acționare, receptoarele și elementele de control BiSecur sunt 100 % compatibile. Cu o telecomandă sau, de ex., cu o tastatură radio cu cod puteți deschide confortabil pe lângă ușa de garaj și poarta dumneavoastră de intrare în curte echipată cu un sistem de acționare Hörmann, sistemele de acționare ale ușilor sau alte aparate cu receptoare BiSecur.
Cu ajutorul aplicației noastre* și al  BiSecur Gateway vă puteți controla sistemele de acționare ale ușilor de garaj, porților de intrare în curte, ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann**

sau sistemul de acționare pentru uși interioare PortaMatic precum și alte aparate, confortab, prin smartphone sau tabletă.

* Pentru smartphone-uri sau tablete cu sistem de operare iOS și Android.
** Pentru această funcție este necesar ca ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe să fie echipată cu încuietoarea automată S5 / S7 Smart.
Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Interogarea confortabilă a poziţiei uşii

Când bate vântul sau este vreme urâtă nu mai este nevoie să ieșiți din casă acum pentru a verifica dacă ușa este închisă. La apăsarea pe butoane, culoarea LED-ului de la transmiţătorul radio HS 5 BS vă va indica poziţia uşii. Când este cazul, dacă apăsaţi un alt buton***, uşa se va închide. Controlul ușii dumneavoastră nu poate fi mai confortabil și mai sigur de atât.

***  În cazul utilizării fără vizibilitate spre ușă este necesară o barieră luminoasă suplimentară.

Design deosebit

Design deosebit

În cazul telecomenzilor exclusiviste BiSecur, pe lângă designul în culorile negru sau alb, convinge și forma elegantă, care se simte deosebit de plăcut în mână.
Telecomenzile Hörmann BiSecur cu suprafață lucioasă opțională cu aspect de lac de pian au fost premiate cu renumitul „reddot design award” pentru designul lor exclusivist.

Imagine: Telecomandă radio HS 5 BS cu stație suport (opțională).

Cataloage
Videos
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Garagentor-Antrieb SupraMatic - Das Duell

BiSecur - Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

BiSecur - das Funksystem mit zertifizierter Sicherheit

Hörmann Funksystem BiSecur

Sicher, komfortabel, exklusiv: Hörmann Funksystem BiSecur

Automatische Garagenbelüftung mit Klimasensoren HKSI und HKSA

Sicherheit bei Garagentoren

Redaktioneller Film des CPZ-Verlags: Sicherheit bei Garagentoren

Garagentor-Modernisierung: Austausch eines Garagentores